porto- ale pierdoły sadzisz, podobnie zresztą jak nijaka ziz - i śmiać mi się chce...
Sprowokowałam was cytatem ".. dlaczego miałbym kochać tego, który chce aby cały czas go chwalić

"- Tak?
Szczerze powiem utkwiły mi w pamięci te słowa i podpięłam je pod stwierdzenie Adama, bardzo celowo .. - nie wskazując w żaden sposób, że się identyfukuję osobiście z tym co napisane . A wy ubarwiacie już kolejne posty w nauki i czytam zwroty typu " Bóg niczego od ciebie nie chce emilko " " masz wolną wolę" " do tego trzeba dorosnąć" itd itd .
Jednym słowem .Szukacie jak idioci wielkich słów w rozmowie , chcąc by wygladała na szczerą i prawdziwą z waszej strony , nie zwracając uwagi zupełnie,że w pewnym momencie wygląda ona na upośledzoną . Bo najzwyczajniej w świecie o tym w co wierzę i jak wierzę - nic nie wiecie.
ps. a co do słów jak niżej:
"Wiem natomiast, że lubisz gdy ciebie chwalą, i nieważna czy pochlebstwa są zgodne z prawdą czy się z prawdą rozmijają. Łykasz każdą pochwałę:)" - dopowiem tylko
porto , "koń by się uśmiał" - pierwsza słyszę. Tu na forum nigdy nie byłam nie jestem i nie będę chwalona. " I broń cię Panie Boże, żeby to się zmieniło .
Jak mówił Curt Cobain " Wolę umrzeć niż być trendy"