Bóg jest wielki - HYdE PaRK

Strona 1 z 11    [ Posty: 101 ]

Napisano: 16 sty 2015, 22:09

...
...

Napisano: 17 sty 2015, 15:20

Polemizowałbym:)
Ares

Napisano: 17 sty 2015, 19:13

... dlaczego miałbym kochać tego, który chce aby cały czas go chwalić ;)
Emili
Stażysta
Od: 11 sty 2015, 17:22
Zajmuję się:

Napisano: 18 sty 2015, 10:53

A dlaczego robisz się nerwowa jak Ci się nie przytakuje?
zez

Napisano: 18 sty 2015, 14:51

kogo pytasz zez ? boga .? o ja nie mam związku z tą sprawą.
Emili
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 18 sty 2015, 16:54

każdy ma, tylko nie każdy do tego jeszcze dorósł
yhrt

Napisano: 18 sty 2015, 19:38

Bóg niczego emilko od ciebie nie chce, nie musisz nic. Masz zupełnie wolną wolę, albo jej nie masz, tego nie wiem. Wiem natomiast, że lubisz gdy ciebie chwalą, i nieważna czy pochlebstwa są zgodne z prawdą czy się z prawdą rozmijają. Łykasz każdą pochwałę:)
porto

Napisano: 18 sty 2015, 20:04

Niech każdy wierzy w co sobie chce...
Człowiek jest najgłębiej uzależniony od swojego odbicia w duszy drugiego człowieka, choćby ta dusz była kretyniczna.
Grzesko888
Awatar użytkownika
Praktykant
Od: 11 sty 2015, 15:25
Zajmuję się:

Napisano: 18 sty 2015, 20:50

porto- ale pierdoły sadzisz, podobnie zresztą jak nijaka ziz - i śmiać mi się chce...
Sprowokowałam was cytatem ".. dlaczego miałbym kochać tego, który chce aby cały czas go chwalić ;)"- Tak?
Szczerze powiem utkwiły mi w pamięci te słowa i podpięłam je pod stwierdzenie Adama, bardzo celowo .. - nie wskazując w żaden sposób, że się identyfukuję osobiście z tym co napisane . A wy ubarwiacie już kolejne posty w nauki i czytam zwroty typu " Bóg niczego od ciebie nie chce emilko " " masz wolną wolę" " do tego trzeba dorosnąć" itd itd .
Jednym słowem .Szukacie jak idioci wielkich słów w rozmowie , chcąc by wygladała na szczerą i prawdziwą z waszej strony , nie zwracając uwagi zupełnie,że w pewnym momencie wygląda ona na upośledzoną . Bo najzwyczajniej w świecie o tym w co wierzę i jak wierzę - nic nie wiecie.

ps. a co do słów jak niżej:
"Wiem natomiast, że lubisz gdy ciebie chwalą, i nieważna czy pochlebstwa są zgodne z prawdą czy się z prawdą rozmijają. Łykasz każdą pochwałę:)" - dopowiem tylko
porto , "koń by się uśmiał" - pierwsza słyszę. Tu na forum nigdy nie byłam nie jestem i nie będę chwalona. " I broń cię Panie Boże, żeby to się zmieniło .
Jak mówił Curt Cobain " Wolę umrzeć niż być trendy"
Emili
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 19 sty 2015, 16:13

Dlaczego Bóg krzywdzi dobrych ludzi? Dlaczego zezwolił na holocaust, dwie wojny światowe, terroryzm, krucjaty, palenia na stosach? Dlaczego pozwala księżom (swoim przedstawicielom) molestować dzieci? Dlaczego zezwala na to by dzieciaki cierpiały z powodu ciężkich chorób? Bo jest wielki?
Dlaczego w sobotę próbował mi odebrać osobę którą szanuję i kocham?

Znowu ci sie nie udało niebieski dziadku. Zabierz sobie kogoś kto na to zasłużył.
Ares

Strona 1 z 11    [ Posty: 101 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x