Internetowa hurtownia kosmetyków isabel - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 17 lis 2014, 15:45

hm, może bym się i skusił (zwłaszcza na tę depilację bo nudzi mi się golić głowę), ale wcześniej bym musiał sprawdzić ten zapach i skórę. Oprócz tej kryptoreklamy na prezentację można liczyć?

PS. mi osobiście zapach brzoskwiniowy nie bardzo podchodzi. Nie ma tam nic bardziej męskiego?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 18 lis 2014, 22:13

No nie wygląda to źle, w wolnej chwili spojrzę i może coś zamówię ;)
-Puchatku?
-Tak Prosiaczku?
-Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś.
Beren132
Awatar użytkownika
Praktykant
Od: 14 lis 2014, 23:57
Zajmuję się:
Strona WWW: http://kadrowo-placowe.info.pl/

Napisano: 19 lis 2014, 10:01

Uważam, że za tę cenę nie można kupić dobrych kosmetyków, ale przynajmniej ta firma ( z tego co wiem) NIE testuje kosmetyków na zwierzętach i to jest bardzo ok.
także zamawiajcie!!! róbcie się na bóstwo ( jak się jeszcze da coś poprawić), romansujcie, grzeszcie...
emilka14

Napisano: 19 lis 2014, 10:26

boję się kosmetyków nietestowanych na zwierzętach. Albo są niesprawdzone, albo testowane na ludziach (wtedy można być jednak pewnym)
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 19 lis 2014, 10:43

ale mnie to zabolało elmer...!!
żebym miała myć włosy tylko wywarem z kasztanu, kąpać się w zimnym jeziorze i namydlać się całe życie miksturą z oliwek..to w życiu nie tknę się produktów "zrobionych ze zwierząt" i testowanych na zwierzętach !
emilka14

Napisano: 19 lis 2014, 11:05

a z łożyska lub z płodów ludzkich?
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 19 lis 2014, 11:26

Posiadam wiedzę popartą faktami na temat np: procederu wiwisekcji, natomiast o wykorzystywaniu płodów ludzkich (podane info w postaci faktów) a nie plotek - nie wiem na tyle by pozwolić sobie na poważne OSKARŻENIA. Jak coś masz to podaj.

ps. słyszałam o procederze zabijania np. w Peru ( tłuszcz ludzki sprzedawano firmom farmaceutycznym) - ale tak jak mówię - słyszałam...słyszałam też o przytaczaniu krwi i oglądałam " Pachnidło"- ale to nie wystarczy, sam wiesz.
emilka14

Napisano: 19 lis 2014, 11:52

zapoznam się wnikliwie, sprawdzę sobie w innych źródłach..
dziękuję.
emilka14

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x