Dlaczego zawsze w okreśie świątecznym jest mi smutno? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 25 gru 2013, 20:02

Czuję że kończy sie coś ważnego. Że to co przede mną jest wielką niewiadomą. Czuję jak płynie czas. Mam wrażenie że nie korzystam z życia tak jak należy i że coś bezpowrotnie tracę.
Poza tym do myślenia zawsze mi dają reportaże w tv traktujące o ludziach czekających na przeszczepy, ciężko chorych dzieciakach, bezdomnych.

Też tak macie? Skąd się biorą te refleksje połączone z dziwnym niepokojem?
~Adam

Napisano: 25 gru 2013, 20:22

jak byś płacił, to by prywatna pomoc cie pocieszała za pieniądze po 18 godzinie , ale i tak bądź pozdrowiony zagubiony wędrowcze, spocznij, posil się dobrym słowem, spokojnych świąt albo spokojnego wolnego spędzenia czasu, jak tam wolisz
~...

Napisano: 25 gru 2013, 20:25

Adam widać że jesteś wrażliwym, młodym człowiekiem nie martw się wszystko będzie dobrze!
~Lilka

Napisano: 25 gru 2013, 20:43

Zacznij żyć w zgodzie z samym sobą.
~rada

Napisano: 25 gru 2013, 20:56

ale młodych też Pan potrzebuje, czy to Pan Adama czy to Pan nad Pany
~...

Napisano: 25 gru 2013, 21:47

Ktoś kiedyś mi powiedział że ta okresowa pustka wynika z tego że kilkanaście lat temu olałem Boga.

Ale ja się chyba po prostu starzeję. I nie ustatkowałem się.
~Adam

Napisano: 25 gru 2013, 21:51

Nie wiesz co należy zrobić? Waśnie nastał czas na zmiany.
~Nowy Rok

Napisano: 25 gru 2013, 21:58

W sumie ja wszystko mam oprócz stałej miłości. Nie mogę się jednak pozbyć nieodpowiedzialności. Nie potrafię dojrzeć emocjonalnie. Jako dzieciak byłem zamknięty w sobie, zakompleksiony i nieśmiały. Teraz chyba nadrabiam tamte lata.

Moje motto to \"nic na siłę\".
Czas jednak leci.

Do Boga jednak nie wrócę. Codziennie obserwuję zaserwowane przez niego biednym ludziom piekło, choroby, cierpienie. Albo on nie istnieje albo jest esencją zła.
~Adam

Napisano: 25 gru 2013, 23:07

Wciąż wypierasz dziedzictwo Adama i Ewy! To co się dzieje na świecie jest następstwem ich decyzji w Edenie. Zerwali przymierze z BOGIEM, zawarli pakt z Szatanem. Te smutne dla Ciebie święta są pamiątką narodzin oczekiwanego Zbawiciela. Imię Jego JEZUS.
~Nowy Rok

Napisano: 26 gru 2013, 0:29

przez cierpienie do dobra Adasiu
~...

Strona 1 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x