Dlaczego zioniemy nienawiścią. - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 05 paź 2015, 17:32

Niektóre celebrytki z pedofilem robią sobie nawet słitfocię! Zobacz jakie są trendy, otwarte, tolerancyjne, i w ogóle.
wspomnienie

Napisano: 05 paź 2015, 18:52

Racja mojsza niż twojsza https://youtu.be/SnkZGN_xIVs

Część użytkowniczek/użytkowników działu HP wytrwale walczy o najprawdziwszą, najswojszą rację ;)
racja

Napisano: 05 paź 2015, 18:56

Nie wiem jak inni. Ja zionę z uwagi na znaczną ilość niestrawnego czosnku i kebaba w przestrzeni publicznej. Wiatr historii też targa moją du..szą! :lol:
Bartek

Napisano: 05 paź 2015, 20:39

dusza i czosnek? chyba serce i czosnek, wampir ! wrrr..mam kołek w ręku Bartek.Wbiję z premedytacją.
Anioł.

Napisano: 05 paź 2015, 20:41

Eliza Michalik zostanie bohaterką prawicy? Mocny głos ws. uchodźców: “Boję się kultury gwałtu” :D :D :D Lewacy przejrzeli na oczy ??

“Nie po to protestuję przeciw rodzimym fundamentalistom religijnym, żeby zgadzać się, żeby swoje standardy narzucali mi wyznawcy islamu, dla których jestem rzeczą lub własnością ojca” – pisze Eliza Michalik. Dziennikarka w zaskakującym tekście niechętnie wyraża się o pomyśle przyjęcia w Polsce muzułmańskich uchodźców.

Michalik to dziennikarka kojarzona z lewicą, ale w tekście o uchodźcach formułuje obawy, które w Polsce słychać głównie z prawej strony. Przede wszystkim ma zastrzeżenia do tego, jak wyznawcy islamu traktują kobiety.

“Niektórzy mówią, że po przyjęciu uchodźców nic się nie zmieni. Jednak doświadczenia krajów, w których muzułmanie zdobywają coraz liczniejszą reprezentację pokazują, że to nieprawda, że bez zmian się nie obejdzie. I w wielu dziedzinach życia niekoniecznie będą to zmiany na lepsze” – pisze.

Dalej przekonuje, że zakrywanie głowy i ciała przez kobiety w islamie to nie jest wyraz “ich osobistej wolności”, ani też szacunku do nich. “A ograniczone prawa obywatelskie i wolności kobiet to nie jest coś co mogę tolerować i akceptować, podobnie jak nie mogę zgodzić się na zakaz kpin z Allaha czy Mahometa” – zaznacza.

Michalik odnotowuje też inne zachowania muzułmanów.
Nie są wymysłem oszalałych prawicowców gwałty popełniane w ośrodkach dla uchodźców i na obywatelkach krajów, które uchodźców przyjmują (na przykład Niemkach) . Nie są wymysłem mordy popełniane w imię Allacha, ani muzułmańska policja obyczajowa spacerująca po ulicach wielu europejskich miast i pouczająca Europejski, że mają niewłaściwy (zbyt odkryty strój). Dlatego tak, czuję niepokój.

Dziennikarka nie pisze wprost, że jest przeciwniczką przyjmowania w kraju uchodźców. Z tekstu jasno jednak wynika, że skoro muzułmanie nie asymilują się w innych krajach, to podobnie będzie w Polsce. "Boję się tego – kultury gwałtu i prób narzucania mi norm i wartości których głęboko nie akceptuję i nie mam najmniejszego zamiaru tolerować" – stwierdza.

Na koniec pisze, że chciałaby, by ktoś odpowiedział na te jej wątpliwości. I znów wbija muzułmanom szpilę. "Jestem otwarta, chętna by pomagać i gotowa do dyskusji. Chcę jednak wiedzieć, dlaczego ja – jeżdżąc do krajów arabskich – dostaję przewodnik jak się zachować i ubrać, żeby nie obrażać tubylców, a oni nie dostają żadnego, gdy przyjeżdżają do nas. Jeśli dostają, to chcę go przeczytać" – kwituje.

Źródło: mediumpubliczne.pl
Gość

Napisano: 05 paź 2015, 20:56

a ty jesteś prawicowy? Myślisz że gwałt mniej boli kobiety o poglądach lewicowych niż prawicowych i odwrotnie.
Anioł.

Napisano: 05 paź 2015, 21:01

Lewactwo do ostatka ustami różnych Much , Śród, Szensyszynów i Szczuk bredziło coś o ubogacaniu kulturowym :D
Gość

Napisano: 05 paź 2015, 21:22

Ale to nie oznacza, że akceptują przemoc czyli gwałt.
Anioł.

Napisano: 06 paź 2015, 7:29

Lewica jak najbardziej akceptuje przemoc. Tylko przemoc stosowaną przez nich. Często przemoc w białych rękawiczkach (polityczna poprawność, autocenzura, tzw. "tolerancja" itp.). Gwałt (często tylko oskarżenie o "gwałt") jest w ich rękach bronią polityczną.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 06 paź 2015, 19:29

Dlaczego zioniemy nienawiścią? No cóż, najwyraźniej nie boimy się mówić prawdy i nazywać rzeczy takimi jakimi są w rzeczywistości. Lewactwo zostało wychowane do służenia na kolanach. Partia mówiła, że jest raj to lewak chodził i powtarzał, że jest raj. Tak im to weszło w krew, że już inaczej nie potrafią. To tak, jak z cyganem: jak nie skłamie to prawdy nie powie.
henrietta

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x