do ameby... - HYdE PaRK

Strona 9 z 12    [ Posty: 111 ]

Napisano: 08 wrz 2016, 15:20

Uważaj chłopie na tego Aniołka bo to anioł upadły w poprzednim wcieleniu to była Emilka. Poczytaj sobie cały wątek:

viewtopic.php?f=47&t=206841621&hilit=ka ... l&start=70

Coś mi się wydaje, że to zwykła modliszka.
do ameby

Napisano: 08 wrz 2016, 15:27

Raczej nimfomanka i oszukanica
junior

Napisano: 08 wrz 2016, 17:16

Anioł teraz znowu zmieni nicka. Uważajcie więc na jej kultowy tekst "uważaj na mnie" :))))))) To jej znak rozpoznawczy.
gremlin

Napisano: 09 wrz 2016, 9:55

Długo się nad tym zastanawiałem i po namyśle kieruję prośbę do administratora o usunięcie wątku „do ameby”. Wiem, że Anioł nie ma nic przeciwko temu. Nie może być tak, że stawia się człowieka w takiej sytuacji nic o nim nie wiedząc. Nie zamierzam nikogo bronić ani oskarżać. Uważam jednak, że wyrządzono Aniołowi krzywdę. Jedynym sposobem na zatrzymanie skutków tej krzywdy jest usunięcie „naszego wątku”, bo to jest „nasz wątek”. W zasadzie tylko my w nim pisaliśmy. Nie było w tym pisaniu niczego zdrożnego ani nieprzyzwoitego. Żadnych podtekstów, które upoważniałby do wyciągania tak daleko idących wniosków. Radością dla mnie było spotkać na tym forum osobę wrażliwą na poezję i muzykę poważną. Niestety nieczęsto to się zdarza. I to wszystko. Przeczytał go już każdy kto chciał i wystarczy. Proszę o zrozumienie, gdyż częściowo czuję się winny za to do czego ostatecznie sprowokowałem. Z góry dziękuję za spełnienie mojej prośby.
ameba

Napisano: 09 wrz 2016, 13:12

ameba spokojnie, to tylko fala hejtu więc ciesz się ta znajomością z Aniołem. Powodzenia :P
aniołek mały

Napisano: 09 wrz 2016, 13:32

ameba czytam was i fajnie sobie gadacie, daję wam lajka. Rozmowa na poziomie to nowość na tym forum i stąd szok większości troli :lol:
onaon

Napisano: 12 wrz 2016, 8:52

to jest chore...To akt desperacji?,że tak za wszelką cenę szuka się faceta.słabe,słabe jak cholera
jestem sobą
Praktykant
Od: 05 paź 2015, 8:20
Zajmuję się:

Napisano: 12 wrz 2016, 10:35

A ty co, zazdrościsz czy może zostałeś odstawiony na boczny tor, że tak labidzisz?
lenka01

Napisano: 12 wrz 2016, 11:10

odpisuję tutaj ponieważ mnie zablokowałaś.Jesteś wolna,możesz zrobić ze swoim życiem co tylko zechcesz.nie mnie to z w sumie oceniać. uważaj na siebie.tylko o to Cię proszę.nic więcej.
lenka- trochę nie jesteś w temacie,chciałabyś wiedzieć wiecej,że pytasz?
jestem sobą
Praktykant
Od: 05 paź 2015, 8:20
Zajmuję się:

Napisano: 12 wrz 2016, 11:26

Tak, podziel sie z nami. Zarazem będzie to ostrzeżenie dla innych. Wyznawałeś miłość jej a nagla taka zmiana zdania.
lenka01

Strona 9 z 12    [ Posty: 111 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x