Jubileusz 10 - lecia Pani dzibar na Forum OPS.pl - HYdE PaRK

Strona 1 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 21 sie 2016, 21:37

Wszystkiego najlepszego z okazji Jubileuszu 10 lecia. Nie wiem czy Pani zauważyła 6 sierpnia br." stuknęło" Pani właśnie 10 lat pracy na Forum- 120 miesięcy, 480 tygodni ...to kawał czasu.
100 lat :) Gdzie szampan, gdzie tort :?: :oops:
proszę przyjąć ode mnie najlepsze życzenia, zdrowia i wszelkiej pomyślności..
Anioł

Napisano: 22 sie 2016, 9:31

Chciałabym powiedzieć "aniele boży stróżu mój...." - ale powiem szczerze bo to pierwsze słowa, ktorze mi przyszły na myśl kiedy dzisiaj zobaczyłam twoj post i znowu wezwanie do tablicy aby odpowiedzieć.
Jestem z jednej strony poruszona twoją pamięcią ( która bardziej mi się kojarzy z inwigilacją i nękaniem niż wyrazem uznania i szacunku ),
Jestem wzruszona tym "kijem i marchewką", szmat czasu...... dziesięć lat, ale dobrze, że go nie zmarnowałam bo myślę, że jednak trochę szczerości w tym twoim wyznaniu aniołku jest.
Nie piszę dużymi literami bo w przeciwieństwie do ciebie mam jednego Pana i jest nim Pan Jezus z którego biorę przykład
Jeżeli spotamy się w realu to z pewnościa zmusisz mnie do paniowania z racji paradygmatów i uznanych powsechnie standardów.
Jednak nie oczekuj ode mnie jakichś szczegolnych podziekowań za to, że znowu zwracasz na mnie uwagę bo ja nie potrzebuję hołdów.
Jestem starym pracownikiem socjalnym, który zostal przez system wyrzucony poza nawiasy systemu i tak się czuję i z tym systemem walczę - nie oczekuj więc ode mnie tortów czy szampana bo nie mam nic poza DZIĘKUJĘ
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 22 sie 2016, 10:10

Pani dzibar, tak szczerze...
Nie przypominam sobie, żebyśmy przeszły na Ty- nie mniej w tych okolicznościach nie ma o czym mówić ;) ale faktycznie jeśli spotkamy sie w realu ( choć nie sądzę, a z drugiej strony?)- to jednak prosiłabym o zachowanie odp.formy.
Po drugie życzenia są szczere, gratulacje również, niczego w zamian nie oczekuję, a już "hołdów" mowy nie ma, kiedyś przy okazji ciacho Pani postawi za ten Jubileusz, a nóż bedzie Pani na jakijeś konferencji gdzie mowa o wykluczeniu społecznym...Bywam często, zapraszam.
Dobrego wszystkiego..
"Anioł'
Gość

Napisano: 22 sie 2016, 10:10

Pani dzibar, tak szczerze...
Nie przypominam sobie, żebyśmy przeszły na Ty- nie mniej w tych okolicznościach nie ma o czym mówić ;) ale faktycznie jeśli spotkamy sie w realu ( choć nie sądzę, a z drugiej strony?)- to jednak prosiłabym o zachowanie odp.formy.
Po drugie życzenia są szczere, gratulacje również, niczego w zamian nie oczekuję, a już "hołdów" mowy nie ma, kiedyś przy okazji ciacho Pani postawi za ten Jubileusz, a nóż bedzie Pani na jakijeś konferencji gdzie mowa o wykluczeniu społecznym...Bywam często, zapraszam.
Dobrego wszystkiego..
"Anioł'
Gość

Napisano: 22 sie 2016, 10:19

No widzi Pani, że szczere...mnożą się, Anioł wszystko może :)
Gość

Napisano: 22 sie 2016, 10:33

Gościu - aniele tak szczerze to już na tym forum nazwałeś mnie ubekiem, psychicznie chorą.
Na "Pana" trzeba zasłużyć, a twoje obludne wypowiedzi i towarzystwo jakoś mi nie pasuje.
Poza OKPS na konferencje raczej nie jeżdżę bo ja wiem co mam robić i szkoda mi czasu.
Jak mi zabraknie wiedzy to skorzystam z zaproszenia, ale to dopiero wtedy kiedy poziomy sie zrównają - a jak wnoszę z powyższego "spaść na ziemię nie zamierzasz" więc póki co "skończ waść wstydu oszczędź"
Jeszcze raz dziękuję za życzenia, czuję się POruszona pamięcią lwa pokornego
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 22 sie 2016, 13:20

Nigdy wcześniej nie rozmawiałam z Panią pod loginem Gość, więc z tym ubekiem i reszta to nie ja- dzisiaj pierwszy raz w roli Gościa, Eksperyment zrobiłam :) : ...tak się tylko chciałam zmianą nacieszyć...którą heiland mi podarował i tyle. A zresztą dajmy spokój już...
Anioł

Napisano: 22 sie 2016, 14:00

No więc dostałeś gościu - aniele to na co zasłużyłeś - jak widzisz jestem tylko "głupia baba bez matury", ale "taka głupa to ja już nie jestem" aby ciebie traktować poważnie jak dorosłego człowieka.
Nie przeciągaj więc struny skoro jak powiedziałeś życzenia są szczere,
PO co te następne wpisy i tak nie postawię ci szampana
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 22 sie 2016, 14:37

Gościa w ten żałosny jubileusz nie mieszajcie. :) :)

Gość / ten prawdziwy /
Gość

Napisano: 22 sie 2016, 15:53

Dziękuję uniżenie wszystkim gościom, którzy zechcieli na mnie niegodną zwrócić uwagę
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Strona 1 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x