Do ANGOC - HYdE PaRK

Strona 2 z 7    [ Posty: 62 ]

Napisano: 01 paź 2015, 23:14

a co z apelem zrozpaczonej ja także jestem za zbanowaniem dzibar - dość agitki kukizopisuarowej na forum pomocy społecznej w trym na hp :!: :!: :!:
no kuźwa

Napisano: 02 paź 2015, 0:44

Wiele lat temu, tak wiele, że już nie pamiętam kiedy, powstał na tym forum dział HP, w którym można pisać o wszystkim, no prawie o wszystkim – granice swobody wypowiedzi ogranicza tu trochę kanon reguł netykiety https://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta obowiązujące przepisy prawa, regulamin forum ops.pl oraz reakcje użytkowników forum, których moc sprawczą ograniczą tu mocno prawo do swobody wypowiedzi. Autorami wpisów w tym dziale są użytkownicy/użytkowniczki zalogowani oraz anonimowi (niezalogowani) Hasła, swoboda wypowiedzi, pluralizm przekonań i opinii, są bliskie twórcom tego serwisu/forum, z uprawnień tych korzystają, jak widać, tylko nieliczni, którzy w tym miejscu promują swoją wizję świata, pisząc o swoich preferencjach, obawach, problemach, sukcesach…
angoc

Napisano: 02 paź 2015, 8:41

ludzie opanujcie się.
Dzibar jest osobą ewidentni chorą. Może jej to pomaga. Pisze sama do siebie w swoich wątkach. Można nie wchodzić, nie czytać. Nie ma przymusu.
Co do agitki - rozumiem, że poglądy pro pisowe i kukizowe wam nie pasują i dlatego protestujecie. Tylko dziwnym trafem jak lewacki Ares czy inny kropek pisywał lewcko-lemingowe bzdury to nikt nie protestował.
HP jest po to by każdy mógł pisać co mu się podoba (byleby nie obrażał królowej - tutaj chyba admina :lol: ). Nie ma przymusu czytania.
Nie wiem (właściwie to wiem :D ) skąd te umiłowanie do cenzury wśród lewicy. Zarówno lewicy brunatnej, czerwonej, różowej, zielonej. Tylko nie rozumiem skąd na ich sztandarach i na jakich zasadach są równość, wolność i tolerancja.
W sumie obrzydliwe hasła (z pominięciem wolności :lol: )
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 02 paź 2015, 9:20

Owszem jestem chora, tak wynika z badania krwi w ostatnim czasie i USG, pogorszenie stanu zdrowia pewnie wynika z nienajlepszej diety i warunkow życia, ciągłego nękania i braku poczucia bezpieczeństwa;
z pewnością wpłynie to, na przedłużenie mi renty, ale tak jak Lewandowski szybko wyszedł z ciężkiego urazu głowy tak i ja nie poddając się walczę o byt
i realizację swoich celów życiowych i idei.
Jak widać skutecznie i nie zważając na to,że inni mają przeciwne zdanie do mojego.
Jest wolnośc słowa, demokracja i nie widzę powodu dla ktorego miałaym przestać dzialać.
Działam zgodnie z prawem, ktore jako pracownika socjalnego mnie ogranicza i dyskryminuje ( w stosunku do innych elitarnych profesji) nie dając możliwości dalszego rozwoju ani dzialać w obrębie mojej profesji.
O wszystko muszę sama zabiegać i to robię konsekwentnie od lat idąc prostą drogą, a że mentalnie wyprzedzam niektorych to już sprawa ich i ich zazdrosnej natury z ktorą zamiast walczyć i pokornie przyznać, że się jest nietolerancyjnym - walczą poniżej pasa i piętnują
https://bundesliga.onet.pl/lewandowski-z ... est/b2sqqk
Jak z tego widać moje zasoby są nieograniczone, a dobry adwokat wiedzialby jak to wykorzystać i ja również wiem, a wam pozostaje tylko zazdrość - zamiast dostrzeżenie jasnej strony tej sytuacji.
Osobiście rozumię, że nie każdy jest w czepku urodzony więc robię swoje i nie obracam się do tyłu, pozdrawiam
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 02 paź 2015, 9:47

Ty z tym ograniczeniem wolności to tak na serio? A wiesz o tym, że to były argumenty komunistów z najczarniejszego okresu PRL? Czy ktoś zmusza ciebie do czytania wpisów Dzibar? Bo jeśli nie to oznacza, że to ty pod pretekstem rzekomego ograniczania twoich praw próbujesz wymusić brezpieczniacką cenzurę w HP. Ja nie czytam postów dzibar od dawna, bo ona jest jaka jest ale jestem ostatnią osobą, która zabroniłaby jej pisać na tym forum. Może dla niej to jest terapia, może dzięki temu lepiej funkcjonuje? Nie wiem. Nie zawsze rozumiałem o czym pisze ale jeśli czytam, że ktoś chciałby zakazać jej pisać to może jedynie oznaczać, że czasem pisze o rzeczach ważnych i niewygodnych dla pewnych środowisk. Dlatego powinna dalej pisać.
do zrozpaczonej

Napisano: 02 paź 2015, 10:05

Rozśmieszyłeś mnie tym wywodem :lol: " pisze o rzeczach ważnych i niewygodnych dla pewnych środowisk" :lol:
pisząc "ogranicza wolność" miałam na myśli - że ciasno się zrobiło na HP, monotematycznie a jej pieprzenie jest irytujące i w...jące na dłuższą metę.
To HP ma być a nie oddział psychiatryczny.
zrozpaczona..

Napisano: 02 paź 2015, 10:08

jest irytujące to fakt.
Jest bez sensu to też fakt.
Jest monologiem to też fakt.
Ale CENZURZE MÓWIĘ NIE!
Omijam jej wpisy, nie czytam, nie komentuję.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 02 paź 2015, 10:14

Zrozpaczona jeżeli masz jakiś problem psychiatryczny to nie szukaj na forum pomocy tylko udaj się do specjalisty, bowiem ja nie boję się rozmow, ale robilam tylko specjalizację II stopnia w zakresie pracy z osobami zaburzonymi psychicznie ( ktorej po calym szkoleniu jeszcze nie ukończyłam :) co mi się wytyka.
Nie czuję sie więc kompetentna do rozmów w tym zakresie, a jak slusznie zauważyl Elmer bylaby to cenzura więc trzeba zacząć od siebie, ciekawość to pierwszy stopień do piekla więc ją poskramiaj skoro nadmiar wiedzy tobie szkodzi
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 02 paź 2015, 10:35

Zrozpaczona odpuść, natomiast dobrze cię rozumiem.
Jest jazda tu generalnie bez ładu i składu, ani to ciekawe, ani oryginalne, ani inspirujące do rozmów, wymiany opinii.
Poziom nijaki - ale dla kogoś może faktycznie jest terapią. Błędna to forma pomocy i błędne rozwiązanie dla osoby poszkodowanej " dzibar" - ale to nie nasza sprawa bynajmniej.
W dobrym tonie jest opuścić lokal, w którym "obowiązujący" kanon nietykiety jest mocno nadwyrężony, a całość jest "niesmaczna" . A gdzie gospodarz, właściciel ...?
"
Emilka.

Napisano: 02 paź 2015, 10:49

Emilka nie wywyższaj się, a"poszkodowana" na tym etapie "dzibar" sama sobie pomogla jak widać skutecznie i nie potrzebuje suflerow ani obrońców, ktorzy jak ty starają się pocieszać ~~zrozpaczonych piętnując jednocześnie
Jeżeli masz zamiar pocieszać to bądz pocieszycielką zrozpaczonych nie wymawiając mojego loginu - jak widać ja jestem skuteczna i silna dzięki swoim kompetencjom i wiedzy bez pomocy takich jak ty - dowartościowujących sie czyimś kosztem
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Strona 2 z 7    [ Posty: 62 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x