do Z. - HYdE PaRK

Strona 3 z 9    [ Posty: 85 ]

Napisano: 01 wrz 2011, 22:23

Z.

umieszczę jak wydrukuję. Na razie nie wiem, jaką podejmiemy decyzję w skali kraju, czy robimy show pomimo wszystko, czy też nie. Może po prostu szkoda pieniędzy. Każde 300 zł., czy 500 zł. jest ważne. Zwłaszcza dla tych, którzy muszą finansować kampanię ze swoich, bo tylko duze partie mają dofinansowanie na \"życie\".
~Łukasz

Napisano: 01 wrz 2011, 22:24

ciekawy motyw i dobre przesłanie. Regionalne PSL powinny się ucieszyć skutecznością rozwoju województwa.
~Łukasz

Napisano: 01 wrz 2011, 22:54

Pewnie się ucieszą, bo przecież \"człowiek najważniejszy\", razem z Bożentyną (specjalistką od polityki społecznej) do spółki ;)
Ja niczego nie drukuję, szkoda mi kasy, robię jeszcze stronę netową na darmowym portalu. I wystarczy.
~Z.

Napisano: 01 wrz 2011, 22:56

\"my podejmiemy\" - to za ciebie ktoś tej kanapowej partyjki podejmie decyzje a nie \"my podejmiemy\"
~do powyżej

Napisano: 01 wrz 2011, 23:00

Acha Łukasz, nie trzeba Echu drukować plakatu. Ja zrobiłem prymitywnie w Wordzie, zamieniłem na PDF i mailem wysłałem.
~Z.

Napisano: 01 wrz 2011, 23:17

co ty myślisz, że cię wybiorą, niedoczekanie twoje, każdy by tylko na pomocy chciał się wybić do góry, albo krytykują, albo czadzą, a i tak g.ó.w.n.o ludziom dadzą tylko swoje kabzy napychają i do żłoba się pchają
~igaa

Napisano: 01 wrz 2011, 23:24

no co ty gadasz? oni mają jedynie słuszne intencje - uratować pomoc społeczną szczególnie w świętokrzyskim
~do igaa

Napisano: 01 wrz 2011, 23:25

dlatego tam p.i.ź.d.z.i jak w kieleckim
~igaa

Napisano: 01 wrz 2011, 23:29

no taaaaaaaaaaaaa jak w kieleckim ale może przestanie ja się dostaną
~do igaa

Napisano: 01 wrz 2011, 23:40

albo zajdą od tego przeciągu najlepiej w bieszczadzkie knieje gdzie jeden z drugim zzielenieje
~igaa

Strona 3 z 9    [ Posty: 85 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x