do Z. - HYdE PaRK

Strona 8 z 9    [ Posty: 85 ]

Napisano: 08 wrz 2011, 0:08

noo, aleś mądry!

a to, że onkologia w Kielcach ma kilkadziesiąt milionów długu to juz nie napisali. Dziwne? Taka promocja i dla kandydata Góździa - szefa onkologii i dla kandydata Jarubasa, który tak chętnie \"prezentami\" obdarza za nie swoje pieniądze.
~Łukasz

Napisano: 08 wrz 2011, 0:14

gdzie w tym artykule masz jakąkolwiek partią?

a dług ma cała służba zdrowia i czeka na oddłużenie jak to miała już razy kilka pod różnymi opcjami.
~alien

Napisano: 08 wrz 2011, 0:14

i żebyś się nie doczekał! szczerze !
~alien

Napisano: 08 wrz 2011, 1:34

Zgadza się Łukasz, to co Jarubas wyprawia, to jedna wielka granda! I nie chodzi tylko o szpital.
~Z.

Napisano: 08 wrz 2011, 1:39

Natomiast dla mnie wybory są ciekawe same w sobie. Teraz dopiero zaczynam się orientować, o co w tym wszystkim chodzi. Wcześniej trochę mi się zdawało... ;)
~Z.

Napisano: 08 wrz 2011, 9:51

he he

Z.

ja mam taką jazdę - nie sceniczną, tylko zakulisową, że nawet bym nie przypuszczał. No ale to dobrze. Przynajmniej człowiek wie, jak to wszystko wygląda w rzeczywistości. Jeśli możesz i nie będzie to Ci przeszkadzało, podaj mi na adres: [email protected] swój n-r tel. - pogadamy. A sprawa jest naprawdę ciekawa.

Tymczasem
~Łukasz

Napisano: 08 wrz 2011, 13:14

źle się chłopcy z kielecczyyzny bawicie oj źle - żeby wam paluszków nie obcięło bo będzie bolało i to bardzo bolało.
~oj...

Napisano: 08 wrz 2011, 14:16

No i proszę również specjalista od bólu się trafił na forum.
Rehabilitant czy co?

Ja się nie bawię. Nie mam czasu na zabawę.

oj... co bardziej boli człowieka - obcięte palce czy przetrącony kręgosłup?
~Łukasz

Napisano: 08 wrz 2011, 14:37

w twoim przypadku brak kręgosłupa!
~oj...

Napisano: 08 wrz 2011, 15:17

~Z.

Strona 8 z 9    [ Posty: 85 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x