Nie jest ważne ile będzie z tym pracy i kto ją wykona w praktyce. Ważne kto to będzie miał w zakresie obowiązków. Wpisze się wszystkich i tyle, kasa pójdzie równo na cały OPS.[/quote]Daisy pisze: jak duży ośrodek? ilu zatrudnionych?
[...] decyzja nie będzie wydawana (chyba że odmowna lub o nienależnie pobrane), więc wystarczy przyjąć prawidłowy wniosek z załącznikami.
Zakładając tylko 10 minut na rozpatrzenie wniosku o A do Z, w liczbie 3000, z zachowaniem prawa pracy (7h 10min pracy/dzień, licząc bez nadgodzin), potrzebne będzie ~70 dni roboczych dla 1 osoby oraz 24.000 zł premii dla niego. Teraz kwestia jak to rozłożyć.zniesmaczona35 pisze:strasznie dużo pracy
No to nie tak źle, nawet jak podzielą to coś dla ciebie starczy. U mnie jest ponad 25 osób.MartaW pisze:U nas jest, księgowy, trzech pracowników socjalnych, kierownik i Ja;-)
Potrzebując te 70 dni na "dobry start", odchodzi ci czas na zrobienie czegokolwiek innego (sw/sr/fa)kalkulator pisze:Zakładając tylko 10 minut na rozpatrzenie wniosku o A do Z, w liczbie 3000, z zachowaniem prawa pracy (7h 10min pracy/dzień, licząc bez nadgodzin), potrzebne będzie ~70 dni roboczych dla 1 osoby oraz 24.000 zł premii dla niego. Teraz kwestia jak to rozłożyć.zniesmaczona35 pisze:strasznie dużo pracy
Macie płatne nadgodziny? Wow! U nas o czymś takim nie słyszelikalkulator pisze:Mowa oczywiście o płatnych nadgodzinach i sobotach, o wolontariacie nawet nie chcę wspominać (ZAKAZANY!).