Dochód nie uzyskiwany - Dodatki mieszkaniowe

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 12 maja 2015, 8:19

Wracając do rzeczywistości jak to ujęłaś nie wierzę na własne oczy żeby urzędnicy od DM przypierniczali się do czyiś avatarów, gdzie tu sens?
Widzę że Wasza rzeczywistość jest bardzo POlska ale tak między Nami trochę mi żal Was.
Jak sfrustrowanym trzeba być żeby się czepiać osoby która nie znając szczegółowych przepisów o DM pyta o coś na forum które służy do rozwiewania wszelkich wątpliwości, czy to takie "beee" z mojej strony?
To po co tu jesteście? Żeby każdą osobę która o coś zapyta odsyłać do czytania ustawy o DM?
Szczerze to z mojej strony dla Was mam więcej współczucia a nie złości :)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 12 maja 2015, 8:58

Dziękuje w swoim imieniu i innych prowadzących DM urzędników za współczucie, bowiem otrzymałeś trzy konkretne odpowiedzi na temat okresu za jaki należny rozliczyć się z dochodów i tego co stanowi dochód. A czemu tak jest a nie inaczej to nie nam się z tego tłumaczyć. I uwierz że takich petentów mamy bez liku .... a wiec zamiast naparzać do stworków w wirtualnym świecie choć raz mógł byś usiąść po naszej stronie biurka na 8 godzin.... uwierz więcej wzbudzi to adrenaliny niż DOOM Wolfensztain Quake razem wzięte .......
ps tylko tu kodu give all czy good nie ma ........ ihihih
małe ww
Podinspektor
Od: 11 kwie 2014, 9:44
Zajmuję się:

Napisano: 12 maja 2015, 9:47

Rozbijając Twój post na części (w całości nie rozumiem nadal jego sensu i przesłania)
małe ww pisze:otrzymałeś trzy konkretne odpowiedzi na temat
Wybacz, że dopytuję o nowe rzeczy :)
małe ww pisze:A czemu tak jest a nie inaczej to nie nam się z tego tłumaczyć
Jakbyś miała więcej styczności z regulacjami a nie tylko DM to byś wiedziała, że zdarzają się sprzeczne przepisy, dla zrozumienia dla Ciebie tzw. "bramki"
małe ww pisze:I uwierz że takich petentów mamy bez liku
Ty masz w DM petentów powiadasz? :lol: :lol: :lol:
To dział ŚR i FA pozdrawia Ciebie zapracowaną z petentami, chyba naprawdę nie wiesz co mówisz :lol:
małe ww pisze:a wiec zamiast naparzać do stworków w wirtualnym świecie choć raz mógł byś usiąść po naszej stronie biurka na 8 godzin
Siedzę cały czas, a czasu na piciu kawy nie marnuję.
A tak serio jak trzeba być ograniczonym żebyś nie zauważyła tego, że jestem podobnym pracownikiem do Ciebie tak jak ujęłaś ma jeszcze więcej petentów bez liku :lol: :lol: :lol:
A po drugie jak Ci tak przeszkadza wytłumaczenie avatara i to, że ktoś jak to teraz ładnie mówią esport uprawia to dalej wegetuj i nie ciśnij tym osobom "nołlajfie" ;)
P.S. nie strzela się tam do stworków tylko do n00b'ów podobnych do Ciebie (rozgrywka w trybie multi (na przeciw Ciebie nie są boty))...
małe ww pisze:uwierz więcej wzbudzi to adrenaliny niż DOOM Wolfensztain Quake razem wzięte
Nie powinno się stawiać na równi tych tytułów bo każdy z nich to inny tryb rozgrywki, nawet w przypadku Quake i UT, które obydwa są FPS'ami różnica w sposobie jest ogromna i każdy kto miał z tym styczność powie Ci że to co innego jeżeli w ogóle zrozumiesz.
małe ww pisze:ps tylko tu kodu give all czy good nie ma ........ ihihih
Nie wiem z czego się śmiejesz z własnej głupoty? Bo "good" znaczy "dobrze" tłumacząc, a jeśli odnosisz się do kodów to pisze się "god" co znaczy "bóg" czyli tryb nieśmiertelny,
ale teraz już całkiem po bandzie laiku pojechałaś bo ów kody można w trybie gry single używać grając z komputerem, a w trybie multi czyli z innymi to nie działa, chyba ktoś Ci tłumaczył ale główka za mała żeby pojąć ale lepiej wypowiadać się jako profesjonalistka, widzisz teraz jak ty możesz się spierać z kimś gdy nie masz pojęcia o tematach których prawisz?!

Z mojej strony to chyba koniec rozmowy z Tobą, sprowadzasz jej poziom na samo dno jak typowy rurkowiec,
więc dalej siedz na dnie sama rurkowcu ale staraj się zachowywać normalnie.

A na koniec mam dla Ciebie zasłużoną nagrodę za bycie typowym cebulakiem i hejterem, noś to odznaczenie dumnie bo zasługujesz na nie jak mało kto z forum :lol:
(nagroda w załączniku)

Aha no i nie zapomnij zjeść Snickersa :lol: :lol: :lol:
Załączniki
virtuti-cebulari-138935142259.jpg
virtuti-cebulari-138935142259.jpg (106.58 KiB) Przejrzano 425 razy
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 12 maja 2015, 10:26

dziękuje za ten order wydrukuje go sobie i nad biurkiem powieszę oraz dziękuje za obszerny wykład na temat obecnego nazewnictwa w grach (przepraszam w e-sporcie). Ale widzę że poza tym wirtualnym światem to masz kłopot ze zrozumieniem rzeczywistości i zrozumienia jego praw.
GAME OVER
małe ww
Podinspektor
Od: 11 kwie 2014, 9:44
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x