sprawozdanie S04W w systemie

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
ebbe

sprawozdanie S04W w systemie

Post autor: ebbe »

Czy macie już może w systemie SI KDR moduł MRAP? Bo ja tego nie mam a piszą cały czas o jakimś sprawozdaniu S04W. Czy ktoś coś wie?
aka

Re: sprawozdanie S04W w systemie

Post autor: aka »

Też mam problem. Po zalogowaniu na stronę rap wyszło, że nie mam uprawnień. Może ktoś wie co dalej?
ebbe

Dzwoniłam do helpdesk i Pan mi powiedział, że w lubelskim nie jest jeszcze wgrane do systemu trzeba czekać do końca kwietnia
aka

Post autor: aka »

dzięki, ale jak mamy uporać się ze sprawozdaniem do 15-go
ebbe

nie mam pojęcia. Nie wiem nawet jak to sprawozdanie wygląda. Jak nie będzie możliwości to nie zrobimy chyba , że coś wrzucą do CAS
gość7

Post autor: gość7 »

o jakim sprawozdaniu wy mówicie? skąd macie informację że jakieś sprawozdanie trezba wypełnić?
Awatar użytkownika
mała mii
Podinspektor
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
Kontakt:

Post autor: mała mii »

dzwoniłam na help desk- powiedzieli że modul raportowy narazie jest aktywny tylko dla urzedów wojewódzkich, dla uzytkowników planuja na koniec kieetnia dpiero udostępnić ( woj. lubelskie )
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
ODPOWIEDZ