donos - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 4    [ Posty: 36 ]

Napisano: 30 cze 2015, 10:20

:|
west pisze:Skoro mówi się, że napisała, tak więc stała się uczestnikiem sprawy i przysługuje jej prawo do wejrzenia w dokument, który sama niby rzekomo stworzyła.
Przecież Wacia mówi, że nie napisała. Do wejrzenia w dokument to prawo jej przysługuje, ale w Prokuraturze na pewnym etapie . Że się mówi to za mało.
Dlatego
"A jak Wacia chce do końca się oczyścić, niech złoży zawiadomienie do odpowiedniego organu ścigania przestępstw. par."Podszywanie się pod inną osobę"
Gość

Napisano: 30 cze 2015, 10:23

Pismo do szanownego pracodawcy poniższych.

Osa leży codziennie pijana na rowie a Gość bierze narkotyki. Wymagam sprawdzenia i wyciągnięcia konsekwencji.

Kowalski.
west
Starszy referent
Od: 11 gru 2014, 9:25
Zajmuję się:

Napisano: 30 cze 2015, 10:27

osa pisze:west ale opowiadasz jakies brednie, ja przyjelam donos wezwalam storne do wyjasnienia ona mi wyjasnila a reszte to niech sobie same wyjasniaja, mnie chodzilo tylko o to czy ja moge pokazac pismo i tyle a nie jakies tu oczernianie mnie
Czy miałaś prawo podejmować działanie na anonimowe złośliwe kłamstwo?
west
Starszy referent
Zajmuję się:

Napisano: 30 cze 2015, 10:27

west akurat to co ja robie po pracy to pracodawce nie obchodzi, liczy sie to co robie w pracy a chce ja wykonywac dobrze i dlatego wezwalam strone do wyjasnienia sprawy poniiewaz donos dotyczyl prawa do zasilku rodzinnego, ok dziekuje wszystkim zyczliwym za pomoc i koncze ten temat bo widze ze dalsza dyskusja nie ma sensu, pozdrwaiam
osa

Napisano: 30 cze 2015, 10:32

osa, west gada od rzeczy.

Dobrze, że wezwałaś stronę, bo gdyby coś się stało i sprawa wypłynęłaby na wierzch, mogłabyś zostać oskarżona o opieszałość i brak reakcji na niepokojące sygnały. Wyjaśniłaś z klientką i wyszło, że jest ok i po sprawie.
To, że oskarża sąsiadkę to już jej problem. Jeśli sąsiadka czuje się pokrzywdzona, niech idzie do prokuratury/na policję. Twoja rola tutaj się kończy. Równie dobrze może oskarżyć pół wsi i będziesz miała wycieczki.
Zrobiłaś, co należało.
kawa i ciasto

Napisano: 30 cze 2015, 10:34

"Stasiu(Kowalski), czy napisałeś na mnie donos do pracodawcy? Stasiu odpowiada: nie. Ale na donosie widnieje Twój podpis Stasiu. Ale ja nie pisałem tego, dlatego zawiadamiam Prokuratora o podszywanie się pod moją osobę."
To czy Prokurator "podejmie temat, to już inna sprawa. Poniał? :lol:
Gość

Napisano: 30 cze 2015, 10:36

Gość pisze:"Stasiu(Kowalski), czy napisałeś na mnie donos do pracodawcy? Stasiu odpowiada: nie. Ale na donosie widnieje Twój podpis Stasiu. Ale ja nie pisałem tego, dlatego zawiadamiam Prokuratora o podszywanie się pod moją osobę."
To czy Prokurator "podejmie temat, to już inna sprawa. Poniał? :lol:
west, poniał?
Gość

Napisano: 30 cze 2015, 10:37

kawa i ciasto pisze:osa, west gada od rzeczy.

Dobrze, że wezwałaś stronę, bo gdyby coś się stało i sprawa wypłynęłaby na wierzch, mogłabyś zostać oskarżona o opieszałość i brak reakcji na niepokojące sygnały. Wyjaśniłaś z klientką i wyszło, że jest ok i po sprawie.
To, że oskarża sąsiadkę to już jej problem. Jeśli sąsiadka czuje się pokrzywdzona, niech idzie do prokuratury/na policję. Twoja rola tutaj się kończy. Równie dobrze może oskarżyć pół wsi i będziesz miała wycieczki.
Zrobiłaś, co należało.
Koniec i kropka.
Gość

Napisano: 30 cze 2015, 10:39

I widziałem jak osa i Gość pili alkohol w pracy i kradli papier toaletowy. Artykuły biurowe też z pracy wynosili bo dostałem od nich ich służbowy długopis.

Kowalski
west
Starszy referent
Zajmuję się:

Napisano: 30 cze 2015, 10:50

west pofatyguj się do mnie, dostaniesz wniosek na komisję o ustalenie stopnia niepełnosprawności, bo chyba z głową nie do końca masz dobrze ;)
kawa i ciasto

Strona 3 z 4    [ Posty: 36 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x