Gdzie jest Dzidka? - HYdE PaRK

Strona 3 z 12    [ Posty: 115 ]

Napisano: 03 lis 2012, 12:06

Dzidka atakuje tylko w \"odpowiedzi\" na atak, zauważ. Fakt, atakuje, złości się, argumentuje w sobie tylko zrozumiały sposób... ale jest w tym zachowaniu szczera i uczciwa. Przypomina mi naiwność dziecka.
No tak, brakuje mi jej obecności, bo jej brak zaburza ekosystem forum ;)
~spinka

Napisano: 03 lis 2012, 12:08

a, zakłada posty na każdą okoliczność, ale tylko na określonym terytorium - na HP, czym wzbudza mój autentyczny szacunek
~spinka

Napisano: 03 lis 2012, 12:10

znów się mylisz, posty były wyrzucane na hp
~oko

Napisano: 03 lis 2012, 12:11

pojedyncze - teraz zakłada już tylko tutaj
~spinka

Napisano: 03 lis 2012, 12:15

wszyskie, które tam zakladała, łącznie ze - zwolniona z pracy
~oko

Napisano: 03 lis 2012, 12:25

ale teraz zakłada już tylko tutaj, prawda?
Każdy, również Dzidka, ma prawo zakładać posty w każdym dziale forum. Pys.kówki, które się potem odbywały, spowodowały (prawdopodobnie) przeniesienie tych postów na HP.
Nie rozumiem, dlaczego ADMIN nie reaguje podobnie na posty typu \"Co dziś jecie na obiad\", ale zakładam, że admin nie ma czasu na czytanie całego chła.mu, jaki się przez forum prze.wala. Pys.kówki wywoływane przez posty Dzidki były tak zajadłe, że czasem wzbudzały lęk - o poczytalność dyskutantów. Coś jakby dym z płonących stosów zaćmiewał umysły piszących. O czymś to świadczy. Dla mnie to były ważne obserwacje - na temat stanu naszych umysłów, umiejętności zaakceptowania innego punktu widzenia, granic tolerancji itp. Działalność tutaj Dzidki pozwala na zdobycie cennej wiedzy o ludziach, o nas samych.
~spinka

Napisano: 03 lis 2012, 12:50

no to ciesz się z tej wiedzy, dla mnie to niesmak
~oko

Napisano: 03 lis 2012, 15:22

Dobrze że jej w psychiatryku neta odcięli. Tam się ma leczyć a nie bawić i nakręcać. Może jeszcze wróci do nas jako normalna osoba:)
~Adam

Napisano: 05 lis 2012, 2:45

O tym gdzie jest Dzibar nie wie nikt. A twoje insynuacje tylko o twojej osobie świadczą nie po raz pierwszy negatywnie!
~do Adama

Napisano: 05 lis 2012, 10:48

Złe słowo często powraca do właściciela. Życzę ci Adamie aby wszystkie złe słowa napisane przez ciebie o innych wróciły do ciebie. Wszystkiego najgorszego!
~karina

Strona 3 z 12    [ Posty: 115 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x