dzibar napisała: ...i nie mów oko \"my\" bo to, ze masz kilka ników to nie znaczy, ze jesteś w kolku osobach tylko to, ze jedna osoba dla podkreslenia i uwarygodnienia swojego zdania czy opinii w oczach innych zaczyna zachowywać sie lekliwie lub wręcz chorobliwie....\"
Typowe dla pisu. Nikomu nie wierzą, wszystkich posądzają, wszystkich atakują, kłamią, przekręcają.... Teraz dzibar żeby mieć lepsze samopoczucie posądza ~oko, że występuje pod różnymi nikami.
No to ja oświadczam, że jestem olgą i tylko ~olgą i jakoś dziwnie zgadzam się z oko i wieloma innymi tu piszącymi. Z wyjątkiem oczywiście nawiedzonych, zakłamanych pisowskich hipokrytów.
dzibra posądzasz innych o metody, które sama stosujesz, już ci ludzie napisali, że nie warto cię traktować serio, bo na to nie zasługujesz, cóż ja nadal próbuję się przebić przez opary twych natręctw, życzliwie - na zasadzie - weź się dzibar zastanów co robisz, co piszesz, po co? bądź obiektywna, nie oczerniaj, nie osądzaj, bo bedzisz oceniona, wyciągnij wnioski ze swych \"dokonań\" i porażek życiowych,
dokąd ciebie i twoją rodzinę to wszystko zaprowadziło?
n ic skutecznie nie rozwiązałaś poza stosunkiem pracy, przemyśl, wyluzuj i nie dyskutuj jeśli nie potrafisz
otrzymaliśmy od UE nową gwarancje zaufania, środki na polityke spójnosci tyle tylko, ze rząd Tuska nie ma pojecia o spojności bo co innego robi, a co innego mówi, o tym co myślą członkowie PO nie wspominam bo to widać nawet po ostatnim głosowaniu w sprawie związków partnerskich - jedno wielkie lawirowanie.
Mam nadzieje, że opozycja ( PiS) nie pozwoli na zmarnowanie tych środków tylko zrobi wszystko aby pieniadze na polityke rolną i spójności procentowały w przyszłości, a to aby tak sie stało wymaga wizji i odpowiednich działań do których jak widac rząd PO nie ma pojęcia jak się zabrać
~~Adam to, ze człowiek jest w żałobie to nie dowód, że jest chory, poza tym jak wierzy to nigdy nie jest sam, a jaj sie okazało na przyjaciół też może liczyć.
Żałoba to naturalny stan po stracie i wymaga przede wszystkim szacunku dla osoby zmarłej i tej, która tej straty doswiadczyła.
Jak widać nie dosc, że brak tobie Adam wiedzy to jeszcze wykazujesz się wyjątkowym cynizmem i brakiem empatii.
Nie trzeba być prorokiem aby wiedzieć, że predzej czy później doświadczysz tych samych uczuć i pewnie dopiero wtedy zrozumiesz jak słowa mogą ranić i że bezkarnie nic przed Bogiem nie uchodzi