Głosuję na PiS cz.III - HYdE PaRK

Strona 5 z 40    [ Posty: 400 ]

Napisano: 05 sty 2013, 22:27

https://politykier.pl/kat,1025797,wid,15 ... caid=5fd4d

prawdziwa cnota krytyk się nie boi...........
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 05 sty 2013, 22:33

być albo nie być? Ja proponuję preziowi NIE BYĆ.....
~olga

Napisano: 05 sty 2013, 22:33

to ty masz jeszcze jakąś cnotę - bój sie dzibar bój i to nie krytyka!!!!!!!!!!!!!
~ja 2

Napisano: 05 sty 2013, 23:03

SĘDZIA który wydał wczoraj wyrok oswiadczył przed chwilą że składa 2 doniesienia do prokuratury na ziobrę i kamińskiego
zobaczymy jakie to cnotki-ciotki
~oko

Napisano: 06 sty 2013, 1:47

politykier.pl - pierwsze źródło informacji

https://politykier.pl/kat,1025795,wid,14 ... omosc.html

~ja 2

Napisano: 06 sty 2013, 10:02

przerażające, faszyzm w czystej postaci, a pamietacie jaki napis hitlerowcy mieli na pasach od munduru?
~oko

Napisano: 06 sty 2013, 13:35

i co wynika z wklejki dzibar - podgolone włoski , wystający nosek i tylko wąsika brak
~ja 2

Napisano: 06 sty 2013, 15:35

Skandalem jest to, że łże-media rozdmuchują do niebotycznych rozmiarów wyłącznie emocjonalne wypowiedzi drugorzędnych polityków PiS a jednocześnie przechodzą do porządku dziennego nad konkretnymi atakami fizycznymi łącznie z morderstwami na politykach PiS. I tak oto wspierają obóz rządzący w wytwarzaniu atmosfery, jakoby to PiS stanowiło dla obywateli jakieś zagrożenie, gdy tymczasem jest zupełnie odwrotnie. Jak dotychczas bowiem to jedyną opcją, której przedstawiciele zostali zamordowani przez byłego polityka PO, to oczywiście politycy PiS. Wyłącznie na ludzi związanych z opcją pisowską dokonuje się fizycznych ataków.

To, że fakty są zupełnie inne niż lansowane przez media pomówienia wcale nie przeszkadza takim id.iotom, jak \"oko\" czy \"ja2\" rozpowszechniać te kre.tynizmy.
~olo

Napisano: 06 sty 2013, 15:49

Chcę skomentować sprawę skazania \"niewinnego\" doktora G. a raczej tego co się po tym wydarzyło.

Jak mocne musiały być dowody obciążające doktora G. świadczy skandaliczny komentarz sędziego do tegoż wyroku. Komentarz tego sędziego nie można zrozumieć inaczej, jak tylko wprost. Streścić go można więc tak, że ów sędzia uznał, że organy ścigania powinny stosować wyłącznie takie metody zwalczania korupcji, którymi nie można byłoby wykazać winy doktora G.. Pan sędzia miał tak ogromny dyskomfort, skazując z \"bulem\" serca doktora G. i tak na karę, która sama w sobie jest kolejnym skandalem, że chcąc odkupić swoją winę wobec salonu zapowiedział ściganie tych, którzy ośmielili się postawić przed sądem doktora G. i takie dowody przedstawili, że w żaden sposób nie można było doktora G. uniewinnić.

Towarzysz Nałęcz, w szale rozpaczy zarzucił rządom PiS nie sam fakt ścigania korupcji, ale metody. Czyli znowu atak wprost na stosowane skutecznych metod. Jednym zdaniem zarówno wypowiedź sędziego jak i towarzysza Nałęcza to nic innego, jak oskarżenie polityków PiS o to, że nie wiedzą kogo mają ścigać. Gdyby więc zajmowano się Sawicką czy doktorem G. a jedynie \"Kowalskim\" czy \"Nowakiem\" to wszystko byłoby Ok.

Pewnie też nie bardzo to rozumiał Bondaryk, który jak podały Wiadomości TVP 1, jest tzw. człowiekiem Schetyny. Być może tylko dlatego afera Amber Gold ujrzała światło dzienne. Bo przecież nie ma naprawdę nic złego w tropieniu afer trzeba tylko wiedzieć, jakie afery wolno ścigać!
~logika

Napisano: 06 sty 2013, 15:54

Miało być oczywiście:

Gdyby więc nie zajmowano się Sawicką czy doktorem G. a jedynie \"Kowalskim\" czy \"Nowakiem\" to wszystko byłoby Ok.
~logika

Strona 5 z 40    [ Posty: 400 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x