godziny poza pensum pracowników z karty - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 23 lis 2011, 19:20

A mnie płacą za samą gotowość przyjścia do pracy, nawet nie muszę myśleć o wychowankach, a co dopiero odpowiadać na \"dzień dobry\" czy jakieś pytania ;)
A tak poważnie- zebrania, , zespoły często przypadają w moich godzinach pracy, a jeśli nie-to w ramach czterdziestu.Szkolenie, dokształcanie z wolnego dnia.Jeśli przedłuży się wyjazd do specjalisty, sądu, trzeba odebrać dziecko ze szkoly itp-w ramach czterdziestu.
~bella

Napisano: 23 lis 2011, 22:28

Co wy piszecie za bzdety, płacenie za to że udzielę wychowankowi jakiejś rady lub porozmawiam poza godzinami to bierzecie kasę to jakaś paranoja.
~Iga

Napisano: 24 lis 2011, 1:33

Igo, trochę sobie jaj robimy, trzeba jakoś odreagować stres - czy mamy się szprycować, upijać czy rodzinę bić ??? Lepiej chyba tak na forum ;) Pozdr.
~Wojtek

Napisano: 24 lis 2011, 1:46

A mnie te oburzone wpisy najbardziej rozbawiły ;)
~etatysta

Napisano: 24 lis 2011, 2:00

Potrzeba nam wszystkim pewnego rozsądnego dystansu - \"ludki\" nie bądźmy tacy dosłowni, bo zwariujemy ;) Etatysto, Ty prześmiewco ;) (żart). Pozdr.
~Wojtek

Napisano: 24 lis 2011, 10:20

ja uważam że komentarz ~S to jeden z lepszych dowcipów jakie w życiu na forum czytałem. Serio podziwiam - jest naprawdę zabawny ile razy go czytam :)
~ale jaja

Napisano: 24 lis 2011, 17:23

Wojtek, dzięki za wyjaśnienie bo już myślałam że jak będę tylko myślała o pracy i dzieciakach to już maja mi płacić:) pozd
~Iga

Napisano: 24 lis 2011, 17:39

Trochę zażartowałaś, ale przyznaj, że to byłoby niezłe, prawda ;) Pozdr. (jak też myślę twierdząco ha ha ;))
~Wojtek

Napisano: 24 lis 2011, 20:16

Tak niezłe ha, ha...
~Iga

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x