Nie wiem czy dobrze zrozumiałam intencję twojego pytania?
ale :
Każda grupa robocza powinna wybrać spośród swoich członków koordynatora/ lidera grupy. Najczęściej będzie to osoba , która złożyła do przewodniczącego ZI wniosek o zwołanie grupy dla konkretnej rodziny - ( tu: Zasady powoływania Grup Roboczych/ Koordynator Grupy Roboczej w: komentarz do regulacji prawnych: Procedury P/ Przemocy w Rodzinie 2012.)
ale : nic nie stoi na przeszkodzie aby koordynator był jeden dla wszystkich prowadzonych NK- np. pracownik socjalny ops lub inny specjalista ( wystarczy zapisać w Regulaminie ZI)...
podsumowując:
Twoje pytanie - moja odpowiedź -ja jestem na wszystkich GR koordynatorem- tak mamy... czyli prowadzę wszystkie NK.
a jak mają inni? nie wiem?
w praktyce to chyba główny ciężar spada na prac, socjalnego tzn. dokumentacja, monitorowanie sytuacji bezpieczeństwa i... przypominanie innym o godzinie spotkania GR;)
Oj tak Mek do komisji alkoholowych to się pchaja nawet rolnicy którzy są tylko radnymi ale przeszkoleń to tam brakuje u tego Pana Ale pieniądz oczy zasłania .
oj dziewczyny - reklamacje do Pana Boga..
U mnie socjalne - tzn: Panie socjalne nie zajmują się NK- mają wyznaczone zadanie na GR- jedno w zasadzie , czasem trafi się coś więcej- ale i tak z tego powodu w życie nie zwątpiły!
no u nas akurat całość (i to zarówno ZI jak i każdej GR) koordynuje pracownik socjalny - innych chętnych brak
Obciążenie naprawdę bardzo duże zwłaszcza, że innych obowiązków nie ubywa, a nawet sprawy idą w przeciwnym kierunku