cześć tak cieszy się że inni będą mieli mniej ale część walczy i coś tam wywalczy jedni mniej inni więcej co do zgody na nowe warunki tak zgadzam się na moją pensję nie narzekam działam i coś udało się natomiast bractwo KN płacze i żyje w czasach że wszystko się należy większość oczywiście deklarowała nie nie nie nie będę pracował na warunkach kp nigdy i co i pracują
kapek przeca to można wprowadzić od stycznia w tym roku nic nikomu nie spada więc skąd i z czego zamierzasz podnieść wynagrodzenia kp? Ja robiem co mogem aby podnieść kp od stycznia. Jestem za a nawet przeciw. Na raziem udało siem zachować pensjem KN na obecnym poziomie. Co nie jest wcalem takiem prostem jak siem wydawało.
No przecież Spartan pisze, że coś wywalczył to po pierwsze. Po drugie ja piszę już o 2014 zarząd się wypowiedział jednoznacznie w tej sprawie. Po trzecie zachowałeś zasadnicze a dodatki poleciały więc jednak chyba mniej będą karciani zarabiac od stycznia? Tak czy nie?
Kapku, Marcin ma rację, że jakiekolwiek zmiany i regulacje będą być może możliwe, ale od stycznia (w ramach ew. nowego budżetu na 2014).
A propos zachowania pensji na \"dzisiejszym poziomie\" to Marcin zastosował skrót myślowy, ponieważ na pewno miał na myśli zachowanie DZISIEJSZEGO ZASADNICZEGO WYNAGRODZ.
Pozdr.
Aha! Skrót myślowy! Skrót myślowy a potem skrócenie pensji...Nasi karciani dostali wypowiedzenia już teraz więc co od stycznia? Wszystko jest jasne już dzisiaj. Od stycznia będą zarabiać dużo mniej ale trochę więcej od nas.
z jakiego powiatu jesteś? u nas Dyrektor twierdzi, że nie może dać wypowiedzeń teraz KP - mimo, że będzie nas dużo za dużo - bo nie może teraz nic z robić z KN:)
podpisaliśmy już porozumienia stron plus informację o zmianie np. liczby godzin. Jak już pisałam- zasadnicza zostaje plus dodatki, nic nie tracimy na kasie.Słyszałam, że są placówki w naszym mieście, gdzie dyrektorzy chcą obciąć wynagrodzenie o kilka stów.