Jak pracować z klientem by nie korzystał do śmierci z zasiłków? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 5 z 6    [ Posty: 55 ]

Napisano: 29 gru 2013, 22:53

~he

Napisano: 29 gru 2013, 22:57

Warto rozmawiać jak mawia oszołom Pospieszalski;)
Już ci wszystko wyjaśniłem. Czytaj uważnie. Olej tą działalność. Ona jest dla debeściaków. Ważne by klient coś robił. By nie czekał tylko łopiekunkę.
NIE AKTYWIZUJECIE.
~Adam

Napisano: 29 gru 2013, 23:01

Jak to nie. Aktywizujemy, ale nie przez działalność gospodarczą. Dlatego tak o nią pytam, bo z twojego pierwszego wpisu wynika, że dla ciebie to było/jest ważne. Wygląda na to, że niczym Rońca, blefujesz. Ja to tylko wykazałam. Czy warto rozmawiać z blefującymi?
~betta

Napisano: 29 gru 2013, 23:01

Betta
Nie odczytuję tego jako objaw Twojej słabości. Ale to Ty pierwsza ustosunkowałaś się do mojej osoby negatywnie- nie wiedzieć czemu? nie ważne już teraz .
Podejrzewam , że chodzi o mój język i styl komunikacji- trudno, trzeba mieć dystans i tyle . Bycie szczerym w taki sposób, ma to do siebie , że nie ma się wielu przyjaciół - ale za to tych właściwych.
Czyli nie wchodźmy sobie w drogę- ja również będę unikać wchodzenia w dysputy , będę także omijać konfrontacyjne wypowiedzi i przepychanki na forum.
Dla mnie temat zamknięty.
~emilka

Napisano: 29 gru 2013, 23:03

Kobiety rozmawiają więc ja się nie wtrącam bo oberwę jadem w oko.
Idę grać w GTA V;)
Do jutra:)))
~Adam

Napisano: 29 gru 2013, 23:07

Dzięki ~Emilka. Serio, dla mnie też temat zamknięty.

~Adam
Jak cię przycisnąć o konkrety, wyłazi ich kompletny brak. Leć, pograj sobie. Tylko na forum już nie zgrywaj chojraka, bo ludzie patrzą. W tym klienci, którzy potem mają nadzieję..
~betta

Napisano: 29 gru 2013, 23:20

takiego klienta podrzucić tuskowi
~ircia

Napisano: 29 gru 2013, 23:23

Konsola zajęta:(

Na szczęście jest to forum. Jest forum jest zabawa;)

Na czym skończyliśmy?
~Adam

Napisano: 30 gru 2013, 10:39

Dobry temat i dobre wnioski Adama, Emilki i :)
~On

Napisano: 30 gru 2013, 13:50

Dobre bo fikcyjne. Każde kłamstwo wyglada na cos fajnego czym nie jest. A GTA jak udowodniono nakręca agresję i poczucie bezkarności.
~Zjem Ciebie

Strona 5 z 6    [ Posty: 55 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x