Warto rozmawiać jak mawia oszołom Pospieszalski;)
Już ci wszystko wyjaśniłem. Czytaj uważnie. Olej tą działalność. Ona jest dla debeściaków. Ważne by klient coś robił. By nie czekał tylko łopiekunkę.
NIE AKTYWIZUJECIE.
Jak to nie. Aktywizujemy, ale nie przez działalność gospodarczą. Dlatego tak o nią pytam, bo z twojego pierwszego wpisu wynika, że dla ciebie to było/jest ważne. Wygląda na to, że niczym Rońca, blefujesz. Ja to tylko wykazałam. Czy warto rozmawiać z blefującymi?
Betta
Nie odczytuję tego jako objaw Twojej słabości. Ale to Ty pierwsza ustosunkowałaś się do mojej osoby negatywnie- nie wiedzieć czemu? nie ważne już teraz .
Podejrzewam , że chodzi o mój język i styl komunikacji- trudno, trzeba mieć dystans i tyle . Bycie szczerym w taki sposób, ma to do siebie , że nie ma się wielu przyjaciół - ale za to tych właściwych.
Czyli nie wchodźmy sobie w drogę- ja również będę unikać wchodzenia w dysputy , będę także omijać konfrontacyjne wypowiedzi i przepychanki na forum.
Dla mnie temat zamknięty.
Dzięki ~Emilka. Serio, dla mnie też temat zamknięty.
~Adam
Jak cię przycisnąć o konkrety, wyłazi ich kompletny brak. Leć, pograj sobie. Tylko na forum już nie zgrywaj chojraka, bo ludzie patrzą. W tym klienci, którzy potem mają nadzieję..