Na szampana bym nie liczyła, ale jakiś BEER się znajdzie :)przy okazji
Też się dziwię, że tak długo i mimo wszystko razem.........
Ilu wspaniałych ludzi poznałam, czasami nie byłam w stanie odpowiedzieć wszystkim, niektórzy już nie żyją, inni odeszli z pomocy społecznej, z niektórymi mam kontakt do dzisiaj. Te wszystkie dyskusje i przekomarzania się, nieraz nawet jakieś internetowe flirciki, śmieszne żarty i ważkie dylematy.
Wspaniale towarzystwo, wspaniali ludzie. Dziękuję za pamięć.
I kto by się spodziewał tego po aniele.........ale jak to mówią niektórym pokaz poniżenia innych sprawia niezwykłą frajdę - nawet, a może przede wszystkim jak mogą działać wbrew.
Tak czy inaczej pierwszą dyszkę mam za sobą i szybkimi krokami zbliżam się do pełnoletności ........
No cóż aniele jak się chce być aniołem to .........kwestia decyzji;
byłabym nieszczera gdybym powiedziała, że nie sprawiła mi przyjemności ta niespodzianka ,
że ktoś pamiętał o moim jubileuszu
i powiem ci coś dziwnego - zapisuję swoje sny, a 6 sierpnia śniły mi się kwiaty czosnku co w kontekście piosenki Łobaszewskiej - czy to nie jest wspaniałe jak podświadomość mimo wszystko przygotowuje ludzi wrażliwych na różne emocjonalne zdarzenia
https://forum.ops.pl/viewtopic.php?f=43&t=207219064&start=40
Myślę, że teraz można zakończyć jubileusz i w pełni docenić - zrozumieć jako całokształt relacji na forum ops.pl