kontrola sklepu- jak zrobić - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 29 gru 2011, 15:08

Powiedzcie proszę jak przeprowadza się kontrolę punku sprzedaży alkoholu przez Gminna Komisję. Od czego zacząć?POMOCY
~syrna

Napisano: 29 gru 2011, 16:50

procedura powinna znajdować sie w gminnym programie.
iformujesz właściciela że w dniach . od...do będzie prowadzona kontrola .podczas kontroli /przynajmniej 3 osobowy skład/ sporzadza protokół.zgodnie z ustaw i programem. a oczywiście upoważnienie wójta ub burmistrza do przeprowadzenia kontroli
~z

Napisano: 29 gru 2011, 16:50

procedura powinna znajdować sie w gminnym programie.
iformujesz właściciela że w dniach . od...do będzie prowadzona kontrola .podczas kontroli /przynajmniej 3 osobowy skład/ sporzadza protokół.zgodnie z ustaw i programem. a oczywiście upoważnienie wójta ub burmistrza do przeprowadzenia kontroli
~z

Napisano: 30 gru 2011, 11:56

procedura dot. kontroli jest określona w ustawie o swobodzie działalności gospodarczej. Gminny program określa plan działań w zakresie profilaktyki na dany rok, więc po co go ,,zaśmiecać\'\' niepotrzebnie procedurami? Podaj namiary, to podeślę Ci moje opracowania dot. kontroli. A zacząć trzeba od wysłania pisemnego zawiadomienia o kontroli do przedsiębiorcy.
~kinga

Napisano: 07 sty 2012, 17:50

Kinga bardzo proszę o te informacje na mój mail [email protected]. Z góry dziekuję!
~syrna

Napisano: 12 mar 2012, 15:53

Kinga czy ja tez mogę prosić o te wzory do kontroli.
[email protected]
~kaśka

Napisano: 12 cze 2013, 16:42

~Anuś

Napisano: 19 cze 2013, 16:37

ja tez bardzo prosze [email protected]
~Iwona

Napisano: 03 lip 2013, 14:02

Proszę o podanie również dokumentów niezbędnych do przeprowadzenia kontroli, z góry dziękuję
~anka

Napisano: 03 lip 2013, 14:03

Proszę o podanie również dokumentów niezbędnych do przeprowadzenia kontroli, z góry dziękuję
~anka

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x