Kto u was zajmuje sie paierkowa robotą w komisji - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 13 gru 2011, 14:53

pisma wezwania konnstruowanie pism itp.
Bo u nas mamy obsługe administracyja ale w efekcie kończy sie , że komisja ma sama sobie napisać , odpisać .Ta Pani tylko przepisuje to na komputerze i nadaje kolejny numerek z akt. ( dostaje kupe kasy za nic ) a na nas jako komisji wszystko spoczywa za marne grosze. Napiszcie jak jest to u was.
~MARTA

Napisano: 13 gru 2011, 15:05

u nas sekretarz komisji
~xyz

Napisano: 13 gru 2011, 16:18

a czy ma dodatkowe wynagordzenie
~MARTA

Napisano: 13 gru 2011, 16:20

nie dostaje,bo robi to w ramach swojego zakresu obowiązków na etacie w urzędzie, w godzinach pracy
~xyz

Napisano: 13 gru 2011, 16:37

pytam bo jestem przewodniczaca i okazuje sie powinnam harować po godzinach pracy bo trzeba sterte pism odpisać a na komisji się tego nie da zrobić. i buntuję sie w tym temacie.
~MARTA

Napisano: 13 gru 2011, 16:38

a czy mozesz napisać w jakim zakresie to robi w srcóie czym się zajmuje ?
~MARTA

Napisano: 15 gru 2011, 14:48

przewodniczący lub pełnomocnik wójta lub burmistrza
~j

Napisano: 15 gru 2011, 17:22

to przewodniczacy bierze wieksza kasę
~MARTA

Napisano: 16 gru 2011, 11:13

a po co Marta drążyć? tylko ciśnienie sobie podnosisz. Są gminy, gdzie komisje nic nie robią, bo sekretarz jest pełnomocnikiem i w ramach obowiązków, prowadzi całą papierkową robotę i są takie, gdzie jedna osoba musi biedzić się ze wszystkim sama. Jak sobie wywalczysz, tak będziesz miała.
~aga

Napisano: 27 lut 2012, 16:51

a ja jestem pełnomocnikiem i pracownikiem socjalnym. Za dodatkowe zadanie- i prowadze w tym wszystkie papiery- nie mam ani złotówki. I co???? Robic trza i tyle.
~Ewoja

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x