Likwidacja zajęć dodatkowych w przedszkolach? - HYdE PaRK

Strona 3 z 3    [ Posty: 27 ]

Napisano: 06 wrz 2013, 15:34

~~~jan jak umiesz liczyć to licz na siebie, ja jadę 11-go do Warszawy ze swoim listem otwartym - petycją, którą złoże w sekretariacie premiera. skoro masz wnuki to walcz o ich przyszłość. jeden człowiek nie jest w stanie ( jeżeli nie ma władzy i nie jest upoważniony ) walczyć w imię innych dlatego twój komentarz nie dosć, że obraźliwy dla mnie to jeszcze krzywdzący.
Podpowiedziałam co można zrobić, Andrzej wkleił link z facebooka, a za ciebie nikt roboty nie bedzie odwalał.
Jak sobie dzieci wychowałeś to teraz odpowiadaj za nie i naprawiaj szkody
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 06 wrz 2013, 15:45

kiedy mi sie podoba że nie lubią pisiorów jak nie wiem czego - mnie osobiscie to te towarzystwa koteryjne wisza kilem kitu a gdzie ty dzibar te 11 godzin jedziesz - z g do w - to chyba na osiołku jedziesz a protesta dopiero za tydzień to co ty bedziesz przez tan czas w w robiła?
~jan

Napisano: 06 wrz 2013, 16:07

Prezzio robi się coraz bardziej wylewny i zaczyna mówić co uczyni po wygranych wyborach. Chwała mu za to, to może co bardziej zaślepionym otworzą się oczy. Jedyny w tym cyrku co jest w stanie swych chorych obietnic dotrzymać. Tak więc zanosi się na to, że na przestrzeni 10 lat każdy dostanie to co chce. Zarówno wyborcy PIS jak i PO.
~betonowy

Napisano: 06 wrz 2013, 16:25

czytaj ze zrozumieniem ~~jan nie jedenaście godzin tylko 11-go września jade do Warszawy uczestniczyć w Proteście i złożyć petycję
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 06 wrz 2013, 17:00

a co z poprzedmini petycjami i listami otwartmi co to je miałaś dzibar wkleć - kalie same obietnice jak jara, tuśku tuśku, eseldaków i innych obiecywacz wyborczych
~DO POWYŻEJ

Napisano: 06 wrz 2013, 17:25

Ja tobie nic nie obiecuję piszę we własnym imieniu i sprawie ( która dotyczy wielu osób = ale jako nieupoważniona piszę we wlasnym imieniu) i jak chce to udostepniam informację, a jak uważam, że moze dojsc np, do matactwa to powstrzymuje sie od informacji w Internecie - sprawa dla mnie jest oczywista, a działam cały czas na ile mi kondycja psychiczna i fizyczna pozwala
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 06 wrz 2013, 17:42

Wszak przy PO trwają już tylko zagorzali wrogowie patriotyzmu i zdrowego rozsądku. Większość normalnych ludzi już dawno zorientowała się, że jak Tusk mówi, że coś da to tylko mówi. A jak mówi, że zabierze to z całą pewnością zabierze. Jak obiecuje, że zrobi coś korzystnego dla społeczeństwa to tylko obiecuje a jak mówi, że wprowadzi restrykcje to je wprowadza.
~a kogo to jeszcze dziwi

Strona 3 z 3    [ Posty: 27 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x