Masochości i sadyści - HYdE PaRK

Strona 3 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 16 maja 2011, 22:09

pomiedzy checiami, a działaniem jest jeszcze daleka droga.
Ja miałam chęć zrobić obywatelski projekt ustawy o zawodzie pracownika socjalnego, ktory jak dotad nie doszedł do skutku.
Dlaczego o tym wspominam bo tak jak projekt ( nie jeden Pis-u)
to tylko niezrealizowany projekt na dzień dzisiejszy, ale tak jak dla mnie obywatelski tak dla PiS-u pomysł był ważki aczkolwiek wymagał jeszcze cyzelowania i nie nadszedł jego czas - tak to sobie tłumacze.

~~Hala próbujesz mi wmówić szkodzenie Polsce posuwajac się bardzo daleko bo fakt, że ktoś może być przekonany do opozycji PO nazywasz wręcz złą wolą.

Ja odpowiem tak jak by odpowiedziała osoba w demokratycznym kraju \" wolność Tomku w swoim domku\" i naprawde nie bedę się tłumaczyła z wyboru opcji która mi odpowiada ze względu na wartości, które reprezentuje, bo nie czuję się winna, a tym bardziej nie mam złej woli, ktora Ty tak mi wmawiasz - nie przyjmujac do wiadomosci, że PiS to wartośc sama w sobie i to tyle w tej kwestii
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 16 maja 2011, 22:20

i jeszcze jedno : PO mocno sobie zapracowała na takie moje stanowisko, a teraz powinna po prostu przeprosić Polaków za swoja butę, ignorancję, szykanowanie opozycji - takie postawy jak moja nie są przypadkowe. Władza powinna dawać przykład ( nie mylić z nadludźmi bo nie o to chodzi) - zwykła rzetelnośc i sumiennośc wystarczyłaby, a tymczasem zła wola, ktora reprezentuje próbuje przypisać wszystkim poza sobą ( ryba psuje się od glowy, a ja konkretnie nie dam się zmanipulować i dać wyprowadzić w pole ludziom, ktorzy swoje wady próbuja przypisywać komuś kto ceni sobie bardziej jakosc od ilości
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 16 maja 2011, 22:53

Pani zarzuty są trafne, ale w odniesieniu do PIS. Mam sporo uwag pod adresem PO, ale jestem zdecydowanie przeciwna PIS. Polsce jest potrzebny ład wewnętrzny, a nie manipulanctwo żądnego władzy Kaczyńskiego. Jak sobie ceni jakość PIS to też mamy już przerobione. To, mam uwagi nie uprawnia mnie do takiego szkalowania ludzi jak robi to PIS i Pani. Na szczęście takiego zdania jest większość wyborców i pora sie z tym pogodzić, bo w demokracji decyduje większość, a nie skłócająca Polaków partia odwetowców.
Na ty nie jesteśmy i sobie nie życzę tykania.
~hala

Napisano: 17 maja 2011, 8:32

~~hala w przeciwieństwie ~~hala ja jestem zalogowana łatwo rozróznić moja płeć bo wiele razy już ktos podawał moje dane, w tym przypadku nie mam takiej możliwosci wiec bedę starała sie pisac bezosobowo aby nie urazić.
To, ze odwraca ~~hala kota ogonem i moje trafne jak sama przyznała spostrzeżenia na temat PiS wykorzystuje broniąc PO to opinia ~~hala i ja z nimi nie bedę polemizowała, ani też z preferencjami ~~hala bo nawet mojemu synowi nie narzucam jak ma myślec i na kogo glosować, a tym bardziej mężowi i tym sie rożnię od innych wyborców, że potrafie rozmawiać ze wszystkimi, a szkalowanie ludzi jeżeli polega na mówieniu prawdy prosto w oczy to nie jest szkalowanie i czas najwyższy przejżeć bo manipulanctwo czyimś kosztem - jak to robi PO wykorzystujac niewiedzę wyborców jest szkodliwe i nie mam zamiaru przymykać oka.
A jak ~~haka zechce sie określić czy jest pania czy panem to bedę używała określenia jakiego sobie życzy
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 17 maja 2011, 9:49

Warto czytać ze zrozumieniem: nie dość, że hala to żeńskie imię to jeszcze pisze \"jestem przeciwna\" czyli sprawa jasna hala to kobieta . Szanowan Pani dzibar, w żaden sposób hala nie potwierdziła Pani spostrzeżenia nt PIS! Odwracanie kota ogonem to Pani specjalność. A jeśli chodzi o dane personalne to było tu zamieszczone jakieś pismo z Pani imieniem i nazwiskiem więc to żadna tajemnica. hala prosi o nie tykanie, a co ma w odpowiedzi, że nie wiadomo jakiej jest płci!!!
~MARTA

Napisano: 17 maja 2011, 10:46

bo jak zwykle u dzibar pier du pier du pier du dyrdymały dyrdymały dyrdymały i gę gę gę gęęęęęęęęęęęęęęęęęę
a polacy nie gęsio i nie gęgają jak dzibar
~z sieci

Napisano: 17 maja 2011, 13:47

zauważyliście że chwilami dzibar prowadzi dialog sama ze sobą. To nie jest monolog ona sama siebie nakręca i co chwile dodaje nowe wpisy choć nikt jej nie odpowiada niezłe . To chyba jak z piciem do lustra????
~żaba

Napisano: 17 maja 2011, 14:39

czy ~~hala potrzebuje suflerów?
Grzecznie odpowiedziałam bezosobowo bo login nic mi nie mówi i nie wiem z kim rozmawiam wiec ja nie jestem przekonana o tym czy to jest pan czy pani, a to, ze nie rozmawiam sama z sobą potwierdzają np powyższe wpisy ( również nie wiadomo czy MARTA to hala, żaba, z sieci... itp.
Żaba z tym piciem to chyba każdy sadzi wg siebie co?
Dopóki ~~hala się nie określi uważam, ze podjełam wlaściwą decyzję odpowiadając na login bezosobowo nie raniąc tym uczuć osoby, która kryje się za tym loginem i ktora sie czuła obrażona, ze ja tykam.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 17 maja 2011, 15:02

Ja się określać nie muszę, bo jak to już zostało napisane - jestem kobietą. A nawet, gdyby to nie wynikało z mojego wpisu - płeć nie ma żadnego znaczenia dla sprawy, o którą prosiłam - proszę mnie nie tykać, bo sobie nie życzę!!!
Bezosobowo to można zwracać się do np. powietrza (rodzaj nijaki), a ja jestem osobą!. Jeśli nie wie Pani dzibar, jak pisać to można: Pani/Pan, a nie bezosobowo!!!
Sprawa kolejna - formum jest dla wszystkich i wszyscy mogą pisać, skąd więc myśl o suflerach??? Nikt mi niczego nie podpowiada, bo nie musi. Pani dzibaR DZIWNE TE pANI WYSTĄPIENIA, TAK SĄDZĘ I JUŻ
~hala

Napisano: 17 maja 2011, 16:10

Tu niemal wszyscy mówią sobie per \"ty\" Taka jest konwecja większości forów internetowych. Jesteś osobą, ale nie z imienia i nazwiska się tu wpisujesz, więc może bez przesadnego nadymania się ;)
~do hali

Strona 3 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x