Masochości i sadyści - HYdE PaRK

Strona 4 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 17 maja 2011, 17:47

raz już tłumaczyłam jednej pani, ze mentalnie rozmowy panów, wójtów i plebanów mamy za sobą, żyjemy w ustroju demokratycznym, ale jak sobie ~~hala życzy to może być Pan/Pani - grzeczności nigdy nie za wiele ( od razu wiadomo skąd wynika różnica zdań - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia:) czyż nie Pan/Pani ?:)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 17 maja 2011, 18:19

a gó wno ma do tego ustrój - jesteś durnotą dzibar i żaba ma 100% racji - tyś jest chora gadając sama do siebie!!!!!!!!!!
~pytanie do dzibar < imiennie

Napisano: 17 maja 2011, 18:45

Czy ty dzibar na prawdę nie rozumiesz słowa pisanego??
NA TWOJE żYCZENIE BYŁO WYJAŚNIENIE:
2011-05-17 13:02
Re: Masochości i sadyści
wysłane przez ~hala dnia 2011-05-17 13:02:47

~hala
Ja się określać nie muszę, bo jak to już zostało napisane - jestem kobietą. A nawet, gdyby to nie wynikało z mojego wpisu - płeć nie ma żadnego znaczenia dla sprawy, o którą prosiłam - proszę mnie nie tykać, bo sobie nie życzę!!!
Bezosobowo to można zwracać się do np. powietrza (rodzaj nijaki), a ja jestem osobą!. Jeśli nie wie Pani dzibar, jak pisać to można: Pani/Pan, a nie bezosobowo!!!
Sprawa kolejna - formum jest dla wszystkich i wszyscy mogą pisać, skąd więc myśl o suflerach??? Nikt mi niczego nie podpowiada, bo nie musi. Pani dzibaR DZIWNE TE pANI WYSTĄPIENIA, TAK SĄDZĘ I JUŻ

NO I TWOJA CHAMSKA ODPOWIEDŹ:
2011-05-17 15:47
Re: Masochości i sadyści
wysłane przez dzibar dnia 2011-05-17 15:47:02

dzibar

staly bywalec

raz już tłumaczyłam jednej pani, ze mentalnie rozmowy panów, wójtów i plebanów mamy za sobą, żyjemy w ustroju demokratycznym, ale jak sobie ~~hala życzy to może być Pan/Pani - grzeczności nigdy nie za wiele ( od razu wiadomo skąd wynika różnica zdań - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia:) czyż nie Pan/Pani ?:)

TO GDZIE TY SIEDZISZ ŻE TAK TRAKTUJESZ LUDZI????????
~Julka

Napisano: 17 maja 2011, 18:47

DOMU W DOMU BO ZA TAKIE CHAMSTWO WYJE BALI JĄ Z ROBOTY
~no

Napisano: 17 maja 2011, 20:21

podkreślanie emocji świadczy tylko o tym jak bardzo temat ktory poruszyłam jest niewygodny i świadczy o braku profesjonalizmu tudzież woli, bo jeżeli ktoś uważa, ze chamstwem jest upominanie się o coś co tworzy się od ok. 10 lat w bóolach;
standardy, które w innych zawodach stanowią podstawę ich istnienia i funkcjonowania oraz wpływają na jakość usług, zabezpieczając podstawowe potrzeby zawodu - są norma, a nie czymś za co się wyzywa ludzi od chamów bo maja czelnosc godnie bronic swoich praw i domagaja się o ich unormowanie
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 17 maja 2011, 21:06

O czym Ty piszesz? W związku z czym te \"złote myśli\"? Faktycznie sado-macho ekshibicjonistycznego bałwochwalstwa!!!
~Julka

Napisano: 14 maja 2013, 16:26

no i co? czy nie sądzicie że na tym forum jest pełno sadystów i masochistów?
~oddonaddan

Strona 4 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x