minął 4 lipca - HYdE PaRK

Strona 9 z 24    [ Posty: 238 ]

Napisano: 15 lip 2012, 0:27

i to było do przewidzenia swoją bezradność i durnotę przerzucasz na innych, szkoda słów dla takich jak ty
~oko

Napisano: 15 lip 2012, 1:16

~~oko to nie ja jestem bezradna bo List jest napisany i został doreczony - to ty nie majac wiedzy co list zawiera poprzez obrażanie próbujesz wymusić na mnie szybsze informacje i jeszcze obrażasz moja inteligencje - podyskutuj z równymi sobie - może poczujesz się lepiej - po co sie wdawać w dyskusje z \"durnotą\" i wywoływać ciągle pytaniami? szkoda słow wiec ich nie nadużywaj
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 15 lip 2012, 9:34

No cóż dzibar, jesteś zjawiskiem niepokojącym o dziwnych symptomach, ludzie piszą wręcz, że masz poważne problemy z komunikacją spoleczną, jesteś niewiarygodna, przegrywasz co się da, a Ty dalej swoje iluzje prześladowcze, normalnie człowiek trzy razy ze wstydu by sie pod ziemię zapadł, to jest chore jakieś
~ewa

Napisano: 15 lip 2012, 11:35

~~Ewa to, ze próbujesz mnie ośmieszyć i wmawiasz, że nie mam prawa domagać się w sądzie swoich praw to tylko świadczy o tym
jak \"profesjonalnym\" jesteś pracownikiem socjalnym ( jeżeli nim jesteś).
Ewidentny brak empatii oraz wasze problemy z komunikacja przelewacie (oko, ty) na mnie - brak wam zwykłej cierpliwosci który usprawiedliwiacie chcąc ze mnie zrobić dewianta - ot przedstawiciele dzisiejszej pomocy społecznej - wstydzić to wy się powinniście swoim zachowaniem i szczuciem osoby tylko za to, że \"nie chce tańczyć jak jej zagrają\" - ot co - ten wasz obłudny niepokój
Polacy nie gesi................, a zjawiskiem jestem niepowtarzalnym i jedynym w swoim rodzaju - wiec to doceńcie bo ja nie chowam głowy w piasek tak jak wy tylko wytrwale i konsekwentnie walcze o godne wykonywanie zawodu pracownika socjalnego.
I to co ty nazywasz wstydem to ja nazywam walka o godnośc nawet na takim forum niskiej jakości - jak to, ktore swoimi postawami reprezentujecie pietnując, ośmieszajac, szczujac, dyskryminując itd.
Innymi słowy zastanówcie się kim wy jesteście?
Bo nie chce mi sie wierzyć abyście byli pracownikami socjalnymi, a jezeli tak to miej Panie Boże w swojej opiece waszych Klientów
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 15 lip 2012, 11:54

A gdzie napisałam ,że nie masz prawa domagać się w sądach swoich praw????????????????????????????????????????
I to jest ta Twoja pis-owska mentalność i chamstwo!!!!!!!!!!!1
Domagaj się czego chcesz i gdzie chcesz, ale przegrywasz wszędzie i do tego już nie jesteś w stanie się przyznać. Pieniaczy sądowych jest mnóstwo i do takich Ciebie zaliczam, bo nie potrafisz przyznać sie do nieudacznictwa i nieróbstwa. A ze swoich problemów robisz halo na całą Polskę
Sama n ie masz empatii za grosz a wmawiasz innym zresztą to jest Twoja taktyka.
To Ty piętnujesz, szydzisz, ośmieszasz, dyskryminujesz, to Ty zastanow się kim jesteś!
Na szczęście już nie jesteś pracownikiem socjalnym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~ewa

Napisano: 15 lip 2012, 12:32

Ależ jetem pracownikiem socjalnym:) i właśnie dlatego nie chowam głowy w piasek tylko problem, który jest tajemnicą poliszynela rozwiązuję w ramach swoich kompetencji i umiejętności - wykorzystując znane mi metody.
Ja nie mam czego się wstydzić - niech wstydzą sie mobberzy i ci, ktorzy przez zaniechanie i nierzetelna prace na swoich stanowiskach dopuścili do takiej sytuacji.
Ja korzystam z przysługujacych mi praw wolności slowa w demokratycznym państwie, a to, że tym państwem rzadzi partia, która nazywa sie najbardziej wykształconą - świadczy tylko o tym na jakim etapie korelacja miedzy teorią a praktyką przekłada się na normalne życie prostego obywatela Polski
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 15 lip 2012, 12:43

chory bełkot zamiast konkretnych odpowiedzi, ja też korzystam z wolności słowa i nazywam rzecz po imieniu - dzibar zmień lekarstwa, bo do Ciebie nic nie dociera, n ie jesteś już na szczęście prac,soc., ale potrzebujesz pomocy.
~ja

Napisano: 15 lip 2012, 12:44

Oczywiście mogłabym zaprzestać procesowania się i wszystko wróciłoby do normy, ale co by to zmieniło - nic!
Dlatego nie poprzestanę nawet wówczas jeżeli takie osoby jak ty - bez empatii będą mnie piętnowały nazywajac pieniaczem - chociaż wcale sie nie unosze i mije zachowanie jest emocjonalnie zrównoważone.
Innymi słowy jak wynika z tego ja jestem przystosowana spolecznie i wykorzystuje mechanizmy obecnie funkcjonujacego prawa zwracajac uwage na jego niedoskonałości natomiast tacy ludzie jak ty niedosc, że przystosowuja sie i utrwalaja patologie systemu to jeszcze odmawiaja prawa tym, ktorzy walcza nie tylko o swoje prawa.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 15 lip 2012, 15:15

to jest twoja dzibar samouwielbiająca się opinia bez pokrycia w faktach, oceniasz innych oceń w końcu siebie - nieudacznika ktoremu nic nie wychodzi poza problemami
~oko

Napisano: 16 lip 2012, 20:49

~~oko spójrz poniżej

https://www.av.fr.pl/konferencje.htm

\"Dobre działanie jest karane dodatkową pracą\" - tak scharakteryzowała fakt dokładania dodatkowych obowiązków ośrodkom pomocy społecznej obecna na konferencji Krystyna Wyrwicka, dyrektor Departamentu Pomocy i Integracji Społecznej Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej. A że tak być nie powinno, zapowiedziała że resort pracuje nad zupełnie nową ustawą o pomocy społecznej. Nowy akt prawny, czerpiąc z doświadczeń wcześniejszych dokumentów, ma wprowadzić innowacyjne pomysły, a z innych, które okazały się nietrafione - wycofać się.
W tym dokumencie przewidziane jest także umocnienie zawodu pracownika socjalnego i uwolnienie go, czyli uczynienie z tej profesji wolnego zawodu, dzięki czemu osoby go wykonujące mogłyby prowadzić prywatne praktyki, świadcząc usługi na rzecz różnych firm i instytucji, o co od lat zabiegały liczne środowiska pracowników socjalnych.

warto było czekać :)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Strona 9 z 24    [ Posty: 238 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x