mobbing - HYdE PaRK

Strona 5 z 6    [ Posty: 57 ]

Napisano: 30 kwie 2011, 19:48

staram się być bardzo obiektywna i na razie nie widze kwestii w ktorej musialabym ganic Jaroslawa Kaczyńskiego, nawet gdybym miala się przyczepic do tego, że uniknął podania reki Wałęsie ( rezygnujac z wizyty w Rzymie na beatyfikacji JP II) to i tak jest wytlumaczenie, że matka Kaczyńskiego jest chora, a biorac pod uwagę fakt, że spóźnilam sie ok. 20 min na pozegnanie mojej śp. mamy to rozumię zachowanie Kaczyńskiego, który stara sie przedlużyc to co nieuniknione ( i nie dziwie się, że wybiera to co dla niego jest najkorzystniejsze czyli kontakt z matką - swiadczy to tylko o Jego empatii i inteligencji)

w moim przekonaniu po analizie moja ocena jest taka, a nie inna, ale to sa moje wartosci i tylko moja ocena i nie ma powodu aby się do nich przychylnie ustosonkowywac
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 30 kwie 2011, 20:26

nie przychylam się do Twojego stanowiska bo nie ma powodu, zresztą uważam wprost przeciwnie
~racja

Napisano: 30 kwie 2011, 20:32

jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :)- stara prawda, a reszta to kwestia wartości i wyboru - aby wszyscy poczuli się usatysfakcjonowani
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 13 lut 2012, 11:46

?
~Gdzie jest gulgot?

Napisano: 13 lut 2012, 15:05

się zagulgotać!!!!!!!!!!!!!
~poszedł...

Napisano: 14 lut 2012, 23:18

Siemka, wróciłem do PL z Irlandii tam są super OPSy i świadczenia fiu fiu. Laseczki młode w urzędach nikt nie pier.oli skąd masz na życie itp tylko ładnie kaskę wypłacają i kawusia poczęstują. Mogłybyście tam flądry pojechać i się uczyć he he. A teraz jak na małe wakacje do PL przyjechałem to odwiedzę te pukwy z mojego mopsu i im się w twarz zaśmieje he he
~Gulgot

Napisano: 14 lut 2012, 23:20

Gulgot to nie gulgot i tyle i g.ówno wie jak jest w irlandii
~do powyżej

Napisano: 14 lut 2012, 23:24

O jakąś flondre zabolało he he odwiedze Cie w mopsie odwiedze
~Gulgot

Napisano: 14 lut 2012, 23:30

tyś analfabeta i pekińczyk nie gulgot i w d.upie byłeś a nie w irlandii
~do powyżej

Napisano: 14 lut 2012, 23:35

Flonderko spokojnie spokojnie juz jutro o 8 odzyskasz swoja piecząteczke i zasiadziesz na krzesełku. Na zachód byscie pojechały i zobaczyły jak sie ludzi traktuje a nie takie chamstwo!!
~Gulgot

Strona 5 z 6    [ Posty: 57 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x