jeżeli jest problem to nazywa sie go po imieniu ( pedofilizm) i uaktywnia specjalne służby do rozwiazania tego problemu, a jak sie go ignoruje przez lata to urasta on do kwestii społecznej
W tej chwili wygodnie jest tym, ktorzy zaniechali lub zaniedbali sprawę wytykac palcami jednostki ( bo przecież nie wszyscy sa pedofilami) z danej grupy zawodowej.
Moim zdaniemtych którym udowodnic mozna pedofilie powinno się zakazać jakiegokolwiek kontaktu z dziećmi i to bezwarunkowo od zaraz ( bez względu na to kto tojest ) i powinna to być jednorazowa akcja na całym świecie, a później konsekwentna juz praca odpowiednich slużb aby nigdy więcej skala tego procederu się nie rozrosła
wszystko w rekach Boga, dla mnie nie jest wazne co robia inni bo przekonalam się, ze na nikogo nie można liczyc jezeli liczy sie na kogoś - trzeba wierzyć gleboko i liczyc na siebie i pokonywac samego siebie - bez wzgledu na wszyustko co wokol sie dziueje - zmagac się z soba i swoimi slabosciami, pokonywać je - wtedy nie ma sily, nie ma bata - po prostu jestes nie do zwyciążenia - nawet jezeli smierć ciebie wtedy zastanie to ty jestes na nia gotowy w kazdej chwili i to jest twoja sila - proste ROBISZ SWOJE I TYLE - tylko tyle zgodnie z wola Boga )))))))))))))))))))))))))))))))
którego Boga?, a jak ktoś nie wierzy to co? nie ma szans?
zgadzam się z tym że to dzibar stosuje mowę nienawiści i do tego zasłaniając się Bogiem, już wielu takich było nie wspominając Adolfa
oczywiscie można odwrócic kota ogonem i na mnie zwalić cała winę
tyle tylko, ze nie zmieni to faktu, że to ja zrobilam wszystko co w mojej mocy aby swoj zawód moc wykonywać rzetelnie i pokazałam w czym tkwi problem ( a więc pokazałam grzechy pomocy społecznej i konkretnych osób tak więc wmawianie mi teraz, że ja kogokolwiek nienawidzę kiedy mówie prawdę prosto z mostu bez owijania w bawełnę to dopiero matactwo, a to, ze wspieram się Biblia aby pokazać, że to nic nowego i dlaczego pietnuje się katolików ( bo stawiają sobie wysokie wymagania i starają się żyć w zgodzie z 10 przykazaniami)
Już wiesz co to jest mowa nienawisci i probujesz za wszelka cenę przerzucić swoja wine i grzechy swoje na mnie zamiast uderzyć się w pierś i powiedzieć po prostu przepraszam
Nie stac ciebie na to, w zaparte będziesz kłamał i oszukiwał?
Wiesz kogo oszukujesz? - sam siebie! Bo prawda predzej czy poźniej zawsze wychodzi na jaw