Może dyrektorzy pochwalą się ile zarabiają w DDz i ich zastepcy?

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~dyrektor

Re: Może dyrektorzy pochwalą się ile zarabiają w DDz i ich zastepcy?

Post autor: ~dyrektor »

jako dyrektor mam 6500 na rękę , moja zastępczyni 5 500, nic nie robimy jak to dyrektorzy,pijemy kawę, przekupujemy dzieci i szukamy oszczędności na wychowawcach:) myślę, że to jest dobra odpowiedź na miarę tego forum i zgodna oczywiście z oczekiwaniami
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Witam. Zapomniałeś o wysokości zastępcy ds mało ważnych lub ważnych średnio. W zakresie obowiązków służbowych pominięto także wizyty gospodarcze w zaprzyjaźnionych placówkach :) Pozdrawiam serdecznie.
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

\"jako dyrektor mam 6500 na rękę , moja zastępczyni 5 500, nic nie robimy jak to dyrektorzy,pijemy kawę, przekupujemy dzieci i szukamy oszczędności na wychowawcach:) myślę, że to jest dobra odpowiedź na miarę tego forum i zgodna oczywiście z oczekiwaniami\"
To nie ma się co dziwić, że wychowawcy zamiast pracować to tylko chodzą, kawę piją i knują jak tu dyrekcji życie uprzykrzyć. Zarabiać to by chcieli, \"a robić to nie ma komu\" :))))). Jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;).
~Kata

Post autor: ~Kata »

Dyrektorze, Twa ironiczna odpowiedź potwierdza, żeś bardzo zakompleksionym dyrektorem. Szkoda.
~dyrektor

Jako następny z dyrektorów zarabiam 4850 brutto . Też lubie pić kawe i szukać oszcędnosci na pracownikach.
~AAAAAAAAAAAAAAAA

Post autor: ~AAAAAAAAAAAAAAAA »

Grunt dyrektorze to myśleć o swoim tyłku prawda??
~dyrektor

NIE:) LEPIEJ SIĘ ZAMARTWIAC JAK TO INNYM WYCHOWAWCOM JEST ŹLE:) i nie pić kawy:)
lepiej jest myśleć o swoim niż o cudzym :)
~asia

Post autor: ~asia »

2600 netto i nie mam zastępcy
~oky

Post autor: ~oky »

malutko...szkoda zdrowia za takie pieniazki
~z branzy

Post autor: ~z branzy »

powiedziales (as) cala prawde brawo i gratulacje za szczerosc zapomniales dorzucic ile za to premi masz od darmozjadow z urzedu hahah
ODPOWIEDZ