Może dyrektorzy pochwalą się ile zarabiają w DDz i ich zastepcy?
Re: Może dyrektorzy pochwalą się ile zarabiają w DDz i ich zastepcy?
Odbieram na ręke 3200 w tym staż 14% oraz czasami 60 złotych za 2 nocki. Opłacem z tego również PZU oraz pożyczkę w kasie zapomogowej. Pozdrawiam.
Ja podziękuję za taka kasę, wole robić swoje jako szarak.A taki dyrektor to pracuje 24 na dobe przez 7 dni w tygodniu!!!!!
do mizi - chyba Wasz dyrektor tak pracuje!!!!!!!!!!!!!!!!!
moj tez tak nie pracuje!od 8 do 15 i koniec,o weekendzie nie wspominajac a nie mam pojecia ile zarabia
mój dyrektor zarabia ok 6200netto, a to dlatego, że pozbył się wychowawców z kn, zbyt drodzy byli...ale jego pensja nie wydaje mu się duża, a wychowawca z kp u niego ma 1600brutto- nie mówiąc o innych pracownikach...i śmie ciągle powtarzać, że wychowawcy nic nie robią....i co? on jest w porządku????
może oszczędności może poszukajmy w kieszeni DYREKTORÓW
racja...to oni są najdrożsi w dd....więc może niech zrezygnują z części wynagrodzenia a nie biadolą i zabierają tym super opłacanym wychowawcom z 15 letnim stażem 1400 netto, a sam ma ok 5000 netto...cwaniaki
a ja sie z wami nie zgodzę, oni mają ogromną odpowiedzialność i pracują 24 na dobę.powinni zarabiać 10000tys netto - przynajmniej, u mnie dyr. ma ok 4800netto
No pewnie niech maja i po milion, za tyranie wychowawców - gratuluję Kasiu pomysłu!!!!!!!!!!
Witam. Pracowałem jako wychowawca zanim zostałałem dyrektorem. Wiec mogą tylko współczuć, że kilka wypowiedzi pochodzi od osób, które mają problemy emocjonalne na tle zarobków swoich szefów. Wiem jaki jest zakres obowiązków wychowawcy a jak obecnie jest mój. Nie narzekam bo nikt nie zmuszał mnie do zostania dyrektorem. Pieniądze, które otrzymuje zarabiam cieżką pracą. Podobnie jak moi pracownicy.
Oprócz Może dyrektorzy pochwalą się ile zarabiają w DDz i ich zastepcy? - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
do ~para
grafik pracy
Rozliczenie wychowawcy przez dyrektora
czy pełnoletni może zostać w placówce interwencyjnej
Umowa z wychowankiem pełnoletnim
średni miesięczny koszt utrzymania wychowanka
jak umotywować wniosek o leczenie rodzica
Jak liczyć odpłatność za pobyt w placówce
wolne miejsce w dps
plan powrotu do rodziny
kasa za dobre odnoszenie się do wychowawców
dodatek trudnościowy i inne dodatki (KN)
żywienie pracowników w placówce opiekuńczo-wychowawczej
Widzenia z wnuczką w RDD
Społeczny Inspektor Pracy w Pogotowiu Opiekuńczym
co zrobić z trudnym nastolatkiem