Może dyrektorzy pochwalą się ile zarabiają w DDz i ich zastepcy?

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~dyrektorrreee

Re: Może dyrektorzy pochwalą się ile zarabiają w DDz i ich zastepcy?

Post autor: ~dyrektorrreee »

Odbieram na ręke 3200 w tym staż 14% oraz czasami 60 złotych za 2 nocki. Opłacem z tego również PZU oraz pożyczkę w kasie zapomogowej. Pozdrawiam.
~mizia

Post autor: ~mizia »

Ja podziękuję za taka kasę, wole robić swoje jako szarak.A taki dyrektor to pracuje 24 na dobe przez 7 dni w tygodniu!!!!!
~JOWITA

Post autor: ~JOWITA »

do mizi - chyba Wasz dyrektor tak pracuje!!!!!!!!!!!!!!!!!
~zosia

Post autor: ~zosia »

moj tez tak nie pracuje!od 8 do 15 i koniec,o weekendzie nie wspominajac a nie mam pojecia ile zarabia
~martusia

Post autor: ~martusia »

mój dyrektor zarabia ok 6200netto, a to dlatego, że pozbył się wychowawców z kn, zbyt drodzy byli...ale jego pensja nie wydaje mu się duża, a wychowawca z kp u niego ma 1600brutto- nie mówiąc o innych pracownikach...i śmie ciągle powtarzać, że wychowawcy nic nie robią....i co? on jest w porządku????
~stasiek

Post autor: ~stasiek »

może oszczędności może poszukajmy w kieszeni DYREKTORÓW
~bomba

Post autor: ~bomba »

racja...to oni są najdrożsi w dd....więc może niech zrezygnują z części wynagrodzenia a nie biadolą i zabierają tym super opłacanym wychowawcom z 15 letnim stażem 1400 netto, a sam ma ok 5000 netto...cwaniaki
~kasia

Post autor: ~kasia »

a ja sie z wami nie zgodzę, oni mają ogromną odpowiedzialność i pracują 24 na dobę.powinni zarabiać 10000tys netto - przynajmniej, u mnie dyr. ma ok 4800netto
~JOWITA

Post autor: ~JOWITA »

No pewnie niech maja i po milion, za tyranie wychowawców - gratuluję Kasiu pomysłu!!!!!!!!!!
~dyrektorrreee

Post autor: ~dyrektorrreee »

Witam. Pracowałem jako wychowawca zanim zostałałem dyrektorem. Wiec mogą tylko współczuć, że kilka wypowiedzi pochodzi od osób, które mają problemy emocjonalne na tle zarobków swoich szefów. Wiem jaki jest zakres obowiązków wychowawcy a jak obecnie jest mój. Nie narzekam bo nikt nie zmuszał mnie do zostania dyrektorem. Pieniądze, które otrzymuje zarabiam cieżką pracą. Podobnie jak moi pracownicy.
ODPOWIEDZ