NK- refleksje z praktyki

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
~Jerry

Re: NK- refleksje z praktyki

Post autor: ~Jerry »

Widzę, że nikt nie załapał sensu mojego posta odnośnie art. 11a uppr. Czyżbyście nagminnie podpowiadali ofiarom przemocy, by z niego korzystały i one składają gremialnie wnioski do sądu o wydanie postanowienia w kwestii opuszczenia przez sprawcę przemocy wspólnego mieszkania?
Pochwalcie się osiągnięciami w tym względzie....
~^

Post autor: ~^ »

Od chwalenia jesteś tu tylko Ty o wielki ;)
~ex

Post autor: ~ex »

NIEPRAWDA !
~q

Post autor: ~q »

PRAWDA! Tylko Jerry! Reszta nie ma prawa!
~Jerry

Widzę, że co niektórzy są mi niechętni, tylko nie wiem dlaczego. Czyżby raziła ich moja wiedza i doświadczenie?
Tak, od 1991 roku mam z tym problemem do czynienia, zatem takie nizinne i uszczypliwe komentarze mnie wkurzają. Jak i durnowate uśmieszki przytakiwania naszej przewodniczącej ZI, kiedy jęczy, że \"wiecie państwo, jest tak dużo problemów...\".
Ale co robić. Nieudolne prawo, nieudolni urzędnicy je tworzacy, a na dole nie tylko ciamajdy, ale i laicy, którym daleko do tego, by chcieć zrozumieć, że to wszystko farsa.
Lepiej udawać, że się wszystko wie, wszystko jasne i jest pięknie. No i po co się wychylać poza... 15.00.

PS. ^ i q, jeśli razi was słowo \"pochwalcie się\" to proszę opowiedzcie, czy udało wam się coś osiągnąć przy zastosowaniu art. 11a?
~ex

Post autor: ~ex »

Cichosza.
~a

Post autor: ~a »

Ciiiii, każdy porażony wypowiedziami Jerry\'ego, który założył z góry że tylko on robi. Otóż nie, nie tylko TY coś robisz. Ja się np. chwalić nie lubię, bo po co? Co mi da to na forum internetowym? Wolę chwalić się u siebie w mieście ;)
~Jerry

Twoja inteligencja poraża. Forum to wymiana doświadczeń, podpowiedzi, co i jak zrobić, by było lepiej, skorzystać z doświadczeń innych... Skoro masz taki stosunek do tego forum internetowego to po co w ogóle dajesz głos?
Chwal się dalej w swoim gronie/u siebie w mieście. Nikt ci tego nie zabrania.
Pracuj nadal na swoją chwałę. Jak Narcyz patrz w lustro. Pomnik ci postawią.
Będziesz sobie przed nim oddawał pokłony i składał kwiaty.
~ble

Post autor: ~ble »

Odezwał się narcyzik, który wszystko wie lepiej. Jestem porażony twoją inteligencją ;)
~BD

Post autor: ~BD »

Twoja inteligencja też poraziła.
ODPOWIEDZ