nowe wychowanki - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 01 mar 2016, 16:40

proszę o pomoc - dzisiaj pan dyrektor oznajmił mi, że dostanę 2 nowe wychowanki - jedna ma 11 lat a druga 4 lata w związku tym proszę o poradę - nigdy nie miałem pod opieką dziewczynek - może jakieś wskazówki- trochę się obawiam.
tarzan

Napisano: 01 mar 2016, 16:45

w takim wieku oczywiście
tarzan

Napisano: 01 mar 2016, 20:32

ty taki doświadczony i pytasz się - co za różnica jak płeć
agawa

Napisano: 02 mar 2016, 23:10

Spoko loko :) Starsza pewnie już pyskuje, a młodsza zaraz zacznie ;) A tak serio to pewnie przy młodszej więcej pracy fizycznej.. i nie zabierać na zakupy odzieżowe razem :)
AlicjaA

Napisano: 03 mar 2016, 18:52

dzięki za radę - jutro mają one przyjechać - jak jest w was czy wychowawca czeka na przyjazd dzieci - nasz dyrektor poprosił abym był jutro w pracy około 12 - bo o tej mają być - i tak powinno być
tarzan

Napisano: 04 mar 2016, 7:02

u nas wychowawca zawsze czeka na przyjęcie nowych dzieci
agawa

Napisano: 05 mar 2016, 20:25

U nas nowo przyjęte dzieci są przyjmowane przez wychowawcę pracującego akurat na dyżurze. Po co w tym celu wzywać specjalnie wychowawcę indywidualnego? Dla mnie osobiście to bzdura :shock:
AlicjaA

Napisano: 12 mar 2016, 17:38

Wg mnie to nie bzdura, a całkiem uzasadnione rozwiązanie. Tylko,że u nas technicznie nie do wprowadzenia.
Mariannna

Napisano: 12 mar 2016, 18:55

Totalna bzdura wzywać specjalnie wychowawcę na przyjęcie dziecka.
Osoba będąca na dyżurze przecież odpowiednio przyjmie dziecko, a wychowawca zdąży się z nim zapoznać na najbliższej zmianie.
Co do płci to co za różnica czy chłopiec czy dziewczyna?
Panzer
Stażysta
Od: 02 lut 2010, 20:03
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem