Nowy program a podpis elektroniczny

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
pomocy22

Nowy program a podpis elektroniczny

Post autor: pomocy22 »

Witam, mam pytanie do was podczas testów e-learningu wyszło, że podczas korespondencji z wnioskodawcą który złożył wniosek elektronicznie trzeba będzie podpisywać też elektronicznie decyzje, pisma. Moje pytanie, u nas jestem tylko ja administratorem w tym programie, no i mam prawo do przyjmowania wniosków i całej procedury, ale upowaznienie do podpisywania decyzji ma tylko nasz kierownik. Więc teraz jak to ma wyglądać z tym bezpiecznym podpisem skoro jest jedno konto, no i kto ma je teraz podpisywac, skoro ja normalnie wcześniej do tego prawa nie miałam.
Gość

Re: Nowy program a podpis elektroniczny

Post autor: Gość »

podłączam się do pytania
mała

Post autor: mała »

Oj, ciekawe pytanie.
Działania na nowym systemie są przerażające. Praca dodatkowa na dodatkowy etat. Czaso-pochłaniacz.
Jak Wam idą testy?
gopsianka
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: gopsianka »

ja zrobiłam połowę tych testów, wynik ok. 80 % . Zastanawia mnie to skanowanie dokumentów, czy to będzie obowiązkowe, czy nie da się tego jakoś obejść ...
mała

Post autor: mała »

Sądzę, że raczej się nie da.
Ja w chwili obecnej jestem bardzo zdegustowana. Co z tego, że zaliczam kolejno testy, skoro trudno wszystkie zasady i kroki postępowania spamiętać.
ODPOWIEDZ