szkolenie

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
Marta_16

szkolenie

Post autor: Marta_16 »

czy wam to szkolenie tez tak sie dlugo zalaczalo caly czas migaja kropki i nic sie nie wyswietla
wladzia

Re: szkolenie

Post autor: wladzia »

własnie tez mam same kropeczki
Iwona3811

Post autor: Iwona3811 »

Moje szkolenie przebiegało bez problemu, aż do ostatniej lekcji. Teraz w części POKAZ mam test, w części TEST - też jest test. Mało tego, pomimo prawidłowo rozwiązanego testu - bez żadnego błędu - system zalicza na 24%. Nie wiem w czym jest problem :/
maja15

Post autor: maja15 »

A czy ten kurs trzeba też przejść do 18 grudnia czy do 4 stycznia można?
olaa

Post autor: olaa »

do 4 stycznia, a tym co są same kropki to spróbujcie na innej przeglądarce , chrome lub explorer,i trzeba mieć wtyczkę flash
MKII
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: MKII »

u mnie to samo 1 z kursów zaliczony na 100% system traktuje i pokazuje 24% :( i dodatkowo 1 z kursów zaliczony testem na 100% a system pokazuje kreseczke niby nie zaliczony masakra jakaś
OPS345

Post autor: OPS345 »

Mam identyczną sytuacje ostatni test - pokazuje mi 21,00 a zrobiłam cały , a test ,,Zamawianie kart i zarządzanie kartami ,, pomimo zaliczenia ( kilkakrotnie) jest jako niezdany ( zamiast oceny jest kreska)
bietka333*

Post autor: bietka333* »

Mam tak samo jak MKII...coś już wiecie czemu tak mamy??
Iwona3811

Post autor: Iwona3811 »

Dokładnie, tak to u mnie wygląda. 24% gdy test ukończony na 100%. I w jednym, jak się wchodzi w oceny, widnieje kreska.
Zgłosiłam sprawę pod adres mailowy, na który trzeba było przesłać login administratora gminy i kod aktywacyjny. Prosili, aby dosłać zrzut ekranu. Przesłałam. Czekam na odpowiedź.
mkaz
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: mkaz »

dodzwoniłam się tam, chyba wszyscy w całej Polsce tak mają problem z testem "zamawianie kart...". Informatycy walczą z tym problemem i proponują za kilka dni znów spróbować go zdać.
ODPOWIEDZ