sprawdźcie ikonki "role" w zarządzaniu użytkownikami
sprawdźcie ikonki "role" w zarządzaniu użytkownikami
jestem administratorem, zmieniłam hasło, wysłałam maila, teraz modyfikuje zarządzanie użytkownikami żeby wpisać swoje dane i podświetliłam ikonkę "role" a tam jako aktywne widnieje tylko kurs e-learning i administrator gminny. A co z obsługą wniosków, pokaże się to dopiero od stycznia ? bo w sumie jeszcze pracujemy na starym systemie...
Re: sprawdźcie ikonki "role" w zarządzaniu użytkownikami
Tak, pełne uprawnienia pojawią się 04 stycznia. Jesteś pracownikiem ops czy gminy?
I jak wejdziesz w program to jako jednostkę masz urząd gminy/miasta? Czy jednostkę OPS wpisaną?
ja mam poziom instytucji - Urząd Miejski, (w starym KDR też tak miałam), a miejsce dostawy kart mam na OPS.
No dobrze, u mnie jest tak samo, a jak wypełniają wnioskodawcy wniosek to w pierzsej częsci prosisz by wpisali " Burmistrz Miasta... itd" i ze stanem faktycznym jako jednostka: Ośrodek Pomocy Społecznej...?? W ogóle w programie troche dziwne bo figurujemy tam jako pracownicy Urzędu Gminy/Miasta, a formalnie jesteśmy z OPS.
Oprócz sprawdźcie ikonki "role" w zarządzaniu użytkownikami - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Nowy program a podpis elektroniczny
Jak zmieniliście dane? Proszę o pomoc
ponowny wniosek o KDR
Administrator na urlopie.
o co chodzi z tym kuresm??
szkolenie
Do OPS I GOPSów
problem
nowy wniosek???
Raporty
user_2, user_3
Upoważnienie dla kierownika czy pracownika