obudził się, czy wrócił po wielu latach do Polski? - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 09 cze 2011, 12:32

wyborcy czy też piewcy mądrości po! przecież to wasz człowiek, wybrany pośrednio upapranymi rękami waszych przedstawicieli w sejmie!

https://emerytury.onet.pl/agencyjne/prez ... tykul.html

na co komu te orliki i te wszystkie remontowane już \"schetynówki\", jak trzeba je będzie zaorać, bo nie będzie kto miał z nich korzystać?

ależ mamy po-rąbany rząd od blisko czterech lat!

a jakich ciemnych wyborców (i jest mi bardzo wszystko jedno z tego powodu, że ktoś się poczuje urażony)

w naszym kraju nie ma czegoś takiego jak polityka prorodzinna, a nasza p. minister w zasadzie tylko markuje działania na rzecz rodzin. Albo nawet i nie markuje.
~Łukasz

Napisano: 09 cze 2011, 12:52

z orlikow beda korzystac emerycie, tez pocieszajace bo beda mieli lepsza kondycje i dluzej beda korzystac z zus, a uprawianie polityki to nie na tym forum
~hala

Napisano: 09 cze 2011, 13:10

spadaj łukaszku na niezależną (se nazwali heheh), gazetę polską (hahaha), czy do innej pisorydzykowni
tam twoje miejsce
gościu, tak mnie już irytujesz, że najchętniej stanąłbym naprzeciw ciebie na ubitej ziemi. i nie chodzi o twoje poglądy, bo każdy ma prawo być i.diotą, tylko o twoje zachowanie (takie jak obrażanie ludzi). przeginasz chłopczyku.
~perkoz

Napisano: 09 cze 2011, 13:26

na ubitą staję ludziom z honorem, lizołków kopę w d...
~Łukasz

Napisano: 09 cze 2011, 13:29

Łukasz - przestań marudzić, tylko bierz się do roboty i rób dzieci - tak z sześcioro, zeby zapewnić zastępowalność pokoleń i przyszłość ludzkości. Gumki do śmietnika, żonie pigułki podmień na aspirynę i do roboty, a nie bezproduktywnie ględzić. Da Bóg pod wychowanie - to da i na nie.
To już nie przelewki - naród w potrzebie, na jedną laskę przypada 1,3 dziecka- a wszystko to wina oczywiście Peło i ich durnych wyborców. Kto, kto jeśli nie Ty zapewni odpowiednią jakość potomstwa? Będą ładne i mądre tak jak Ty bo w końcu przez Ciebie wychowane na prawych i sprawiedliwych obywateli.

2 złote się należy.
~betonowy

Napisano: 09 cze 2011, 13:31

a ha ha haaaaaaa

ale mnie ubawiłeś perkoz

obrażanie ludzi.... przeglądnij swoje wypowiedzi, a potem feruj wyroki

typowe, typowe. Model wzorcowy wyborcy po
~Łukasz

Napisano: 09 cze 2011, 13:35

betonowy, a Ty masz dzieci?

za to bardzo trafnie stiwerdzasz, że to wina Peło i ich wyborców, (choć nie tylko, aż tak generalizowac się nie da, fakty temu przeczą i socjalistyczne serce lewicy)
~Łukasz

Napisano: 09 cze 2011, 13:43

to chłopcze nie marnuj czasu i sam się kopnij, ale w czoło, będzie ci łatwiej, a o wiele bardziej skutecznie. tylko porządny zamach weź, bo inaczej może nie zadziałać.
~perkoz

Napisano: 09 cze 2011, 13:48

perkoz, no co ty, piana na twarz ci już wyciekła?
zachowujesz się jakbyś miał 16 lat, a mnie od \"chłopców\" wymawiasz. Rozbujany starsznie emocjonalnie jesteś. Jak dziecko
~Łukasz

Napisano: 09 cze 2011, 13:50

Łukasz, jeżeli chodzi o dzietność to większego znaczenia nie ma czy rządzi PO, PIS czy inny karabin. Ludzie chcą mieć więcej wolnego czasu, więcej pieniędzy, mniej zobowiązań. I maja do tego prawo. System emerytalny to jedno a przeludnienie ziemi co innego. Przeraża mnie jak czytam statystyki jak szybko przybywa ludzkości na ziemi. Niedługo będziemy jak szarańcza ( a może już jesteśmy). Oczywiście polityki prorodzinnej nie ma ale... rozumiem ludzi, którzy są przeciwni wysokim zasiłkom na dzieci. Wątpliwa przyjemność \"utrzymywać \" cudze. W końcy jest to z podatków nas wszystkich. Mam jedno dziecko, uprawnień do zasiłku rodzinnego brak bo za wysoki dochód ale jakieś dziecko z mojej kasy zasiłek brało. I można tu dyskutować czy jest to słuszne, czy nie lepiej płacić wszystkim lub nikomu. Jak napisał betonowy Łukaszu, dbasz o kraj o system , płódź dzieci. Ja pozostanę przy jednym aby zapewnić mu życie w dostatku.
~socjal

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x