Przypadek? - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 13 cze 2011, 23:15

W zasadzie nie wierzę w przypadki, no ale powiedzmy. Główne wiadomości TVP 1 prezentują dzisiaj widmo bankructwa systemu emerytalnego w Polsce. Emeryci są za młodzi i za dużo kosztują. Apokalipsa ma nastąpić za kilkanaście lat gdy system zbankrutuje.

Bezpośrednio po tym puszczają materiał z transmisji eutanazji przeprowadzonej na antenie BBC.

Czy to zakamuflowana podpowiedź rozwiązania \"problemu\" emerytów w Polsce? Nie, to na pewno przypadek.
~widz

Napisano: 13 cze 2011, 23:34

ależ oczywiście, to część wielkiego planu eksterminacji narodu, który właśnie odkryłeś!
widzu, za dużo telewizji, odpocznij sobie...
~perkoz

Napisano: 14 cze 2011, 0:37

A jakie znaczenie Twoim zdaniem ma dobranocka przed dziennikiem i jaka bajka była????
~do widza

Napisano: 14 cze 2011, 1:51

a w uwadze dzisiaj było o konającym kliencie pomocy, przypadek?
~uwaga

Napisano: 14 cze 2011, 9:24

dziadki z Holandii leczą się u Niemców i na starość tam często się wyprowadzają, na wszelki wypadek... ciekawe, gdzie my będziemy wiać na emeryturze? bo to wszystko przypadki...
~uwaga

Napisano: 14 cze 2011, 15:26

taki sam przypadek jak reklama cyfry plus ( zakaz reklam partii politycznych) w którrej pierwsze słowa to

setki tysięcy Polaków osób uwierzyło już NAJWIĘKSZEJ PLATFORMIE, skojarzenia i ukryte podteksty dla mnie są oczywiste
- nie ma przypadkow

wczoraj na str. Onetu Palikot wypowiadał się w sprawie Polakow zamieszkałych w Anglii, ze Tusk nie ma juz tam takiego poparcia i też pewnie przypadkiem powiedział, ze tylko śmierć J. Kaczyńskiego da mu zwyciestwo

Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 14 cze 2011, 16:31

Czyli wg specjalistki od reklam - dzibar słowo platforma ma tylko jedno znaczenie PO i nie wolno używać w żadnym innym przypadku, mimo że nazywają się platformy cyfrowe!!!

takie tytuły artykułów też powinny być tępione?:
\"Platformy cyfrowe psują rynek TV
Łukasz Szewczyk, 25 listopada 2009, godz. 15:13\"

~platforma niejedno ma imię

Napisano: 14 cze 2011, 16:34

dzibar to jednak nieuleczalny przypadek, choć jak sama twierdzi: w przypadki nie wierzy. słowo \"platforma\" ma dla niej tylko jedno, w dodatku pejoratywne wg niej, znaczenie...
~perkoz

Napisano: 14 cze 2011, 16:36

Polecam lekturę Eligiusza:

W zasadzie nie wypowiadam się na tematy polityczne choć mam zdecydowane przekonania. Dzisiaj jednak robię wyjątek z powodu niebywale budującego przykładu. Oto przeciwnik polityczny staje wobec opinii publicznej i mówi \"stop\". Przyzwoitość nakazuje mi powiedzenie prawdy choć jest to mój \"wróg\". Moi drodzy, gdybyśmy mieli polityków tej klasy, no przynajmniej tych z rządu, to jako kraj stalibyśmy dzisiaj dużo lepiej, a jako społeczeństwo nie potrzebowalibyśmy pseudo-nauczycieli \"miłości\". Taki przeciwnik polityczny zawsze będzie wzbudzał mój szacunek i nigdy nie poważę się powiedzieć o nim złego słowa i nie wyrażę zgody aby inni mówili o nim źle. Bo choć ma inne poglądy, inne przekonania to jest przede wszytskim człowiekiem uczciwym i człowiekiem honoru. W takim przypadku przestaje mieć znaczenie czy jest to polityk PO, SLD a może dziennikarz Gazety Wyborczej. Takiemu człowiekowi zawsze podam rękę. Ale do rzeczy:

https://niezalezna.pl/11983-musze-byc-ad ... cierewicza
~rykoszet

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x