Najważniejsze były wystąpienia przed Ratuszem. Sam wiersz aktorki przypomina zabawy słowem awangardy artystycznej z okresu Młodej Polski. Forma wiersza może szokować wrażliwców, jednak zapewne bardziej słowa prawdy niektórych wprowadzają w zakłopotanie. Ciekawa diagnoza obecnej sytuacji w Polsce. BRAWO KRAKÓW!
To nie manifestacja związkowców, tylko zwykła gra polityczna, w której prawa pracownicze zupełnie się nie liczą. Tu chodzi o stołki dla działaczy, które obiecała im opozycja. Manifestacja związkowców? Bez żartów. To rusza kampania wyborcza PiSu. I mamy kolejny etap walki z polskim Rządem. Mam nadzieje że wpłacą zaliczki za sprzątanie. Duda i jego Dudyści powinni wpłacić wadium i niech sobie protestują. Aby szkody związane z ich piknikiem pokrywali On i jego poplecznicy.
A ja się z nią zgadzam!!!
\"...zwykła gra polityczna, w której prawa pracownicze zupełnie się nie liczą...??????
Warunki pracy pogorszone zmianami w kodeksie pracy - to jedno z głównych haseł Ogólnopolskich DNI PROTESTU, organizowanych przez 3 Centrale Związkowe (FZZ, \"S\", OPZZ)
Wśród postulatów pojawią się hasła sprzeciwu wobec obecnej polityki rządu dotyczącej pracowników oraz polskich rodzin.
To nie manifestacja związkowców, tylko zwykła gra polityczna, w której prawa pracownicze zupełnie się nie liczą. Tu chodzi o stołki dla działaczy, które obiecała im opozycja. Manifestacja związkowców? Bez żartów. To rusza kampania wyborcza PiSu. I mamy kolejny etap walki z polskim Rządem. Mam nadzieje że wpłacą zaliczki za sprzątanie. Duda i jego Dudyści powinni wpłacić wadium i niech sobie protestują. Aby szkody związane z ich piknikiem pokrywali On i jego poplecznicy.
A ja się z nią zgadzam!!!