ops ursynów - HYdE PaRK

Strona 2 z 14    [ Posty: 139 ]

Napisano: 28 cze 2010, 1:45

2010-06-27 22:09
Re: ops ursynów
wysłane przez ~DO ADMINA dnia 2010-06-27 22:09:46

~DO ADMINA

proszę do HYDE PARK jak MOPS Gdańsk
[Wyslij odpowiedz]

~DO ADMINA!!!!!!!

Napisano: 28 cze 2010, 8:30

też tak uważam, tam gdzie anonimowo oczernia sie innych do HP
~Ja

Napisano: 28 cze 2010, 14:31

a ja uważam, ze osoby z małych miejscowości są bardziej uległe naciskom z góry, bo chcą utrzymać się za wszelką cenę w dużym mieście - tu akurat się zgadzam z kimś, kto poruszył ten wątek
~level

Napisano: 28 cze 2010, 14:48

Też się level z Tobą zgadzam, ale to nie było jak piszesz - poruszenie wątku, tylko jawna, chamska agresja, cytuję:

\"pracownicy socjalni ze środowiska i rodziny już czas przestać zatruwać powietrze w Warszawie więc spadajcie na swoje wsie i tam podlizujcie się sołtysowi- a od Ursynowa wara- nie dla psa kiełbasa\"
~ula

Napisano: 28 cze 2010, 19:38

z tym to ktoś przesadził
ale nie zmienia to faktu, że w ops-ach pracuje bardzo dużo osób z małych miejscowości, które zrobią prawie wszystko, aby utrzymać się w pracy - znam takie przypadki
~level

Napisano: 28 cze 2010, 20:21

Mobbing lub inny strach

Dlaczego autorka/autor pierwszej wiadomości w tym poście poprosił/a redakcję serwisu ops.pl o wykreślenie informacji mogących zidentyfikować jej tożsamość?

Odpowiedzi mam dwie. Pierwsza: to nie jest prawda. Druga: to jest prawda, ale autor tej wiadomości boi się, że zostanie rozpoznany prze sprawców. Intuicja podpowiada, że odpowiedź druga bliższa jest prawdzie o tym, co się teraz dzieje w Ośrodku Pomocy Społecznej Dzielnicy Ursynów m. st. Warszawy.
~praca socjalna

Napisano: 28 cze 2010, 22:27

polecam kurs języka polskiego dla pbcokrajowców, rodowity \"Warszawiaku\".
~Miodek

Napisano: 28 cze 2010, 23:01

mam nadzieję że jutro na zebraniu ponownie powtórzysz do pracowników jak zatruwają powietrze w Twojej warszawie i że starczy ci odwagi na podony poziom krytyki i argumentów który przedstawiłeś na forum ... nie ma co się bać dyrekcji przecież jeszcze nikomu kto mówił prawdę włos w tym OPS z głowy nie spadł :) i pełna zgoda z ulą że to dość marna prowokacja
~co ja na to

Napisano: 29 cze 2010, 7:54

ot i polskie piekiełko
~Lena

Strona 2 z 14    [ Posty: 139 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem