jako że, jak widać, niewygodne dla kogoś wpisy znikają na życzenie ich autora, cytuję w całości co pozostało z pierwszego wpisu autora tego tematu, czyli <co wy na to>. możliwe, że będzie prosił o jego usunięcie, jak się okaże, że strzelił sobie w kolano tym wpisem. robię to, bo nie chciałbym, żeby znikło, a nie dlatego, że je popieram. a więc cytuję:
\"mam nadzieje, że Ula znalazła szybko prace
atmosfera panująca w ops ursynów jest straszna
dwie kierowniczki z działu środowiska i specjalistycznego przeciwko dyrektorowi
trzecia z dzialu uslug - tylko się podlizuje dyr. i ciężka prace innych pracowników przypisuje sobie
[fragment usunięty na prośbę osoby zainteresowanej]
odnośnie kier. z dzialu środowiska: jawnie krytykuje dyrektra na zebraniach z pracownikami socjalnmi;
dziwne jest to, ze kobieta ok. 60 lat wybiera osoby, z którymi trzyma, a których gnębi psychicznie (oczywiście tego typu przemocy psychicznej raczej nie da się udowodnić);
podsumowując- ma kobieta układy wyżej
być może w trakcie syto zastawionym stołem alkoholem
p.s.- również pracuje w dzielnicowym zespole rozwiązywania problemów alkoholowych
odnośnie kier. działu specjalistycznego: dwulicowa kobiecina, potrafi dobrze ukryć, że jej dział nic nie robi, pracujący tam ludzie potrafią dobrze obrać w słowa i zakamuflować swoje nieróbstwo
ogólnie rzecz biorąc ludzie tam pracujący sa przyjęci po znajomości lub pochodzą z małych miejscowości lub wsi (tak jak z działu rodziny- czy jest tam chociaż jeden rodowity Warszawiak?) Wiadomą rzeczą jest fakt, że taka małomiasteczkowa lub wiejska istotka zrobi wszystko, aby sie utrzymać w pracy. No i tak właśnie jest - to jest co gorsza fakt - straszne
odnośnie dyr. ops- na 100% nie można o nim powiedzieć, ze jest miły i dobrze wychowany. to co w takim razie można ppowiedzieć o człowieku, który
[fragment usunięty na prośbę osoby zainteresowanej]
lub kiedy nie podpisał na czas kontraktu z firmą na usługi- za jego błąd poleciła Olga
Ogólnie nic nie można powiedzieć dobrego o ops ursynów
- i tak wygląda Polska rzeczywistość
mam nadzieje, że kiedyś zmieni się kadra zarządzająca i pracownicy socjalni ze środowiska i rodziny w ops ursynów- bo inaczej pieniądze podatników będą marnowane
pracownicy socjalni ze środowiska i rodziny już czas przestać zatruwać powietrze w Warszawie więc spadajcie na swoje wsie i tam podlizujcie się sołtysowi- a od Ursynowa wara- nie dla psa kiełbasa \"
szkoda, że nie miałeś odwagi powiedzieć tego choćby na dzisiejszym zebraniu pracowników z dyrektorem, jak proponował <co ja na to>. na pewno nagrodzone zostałyby twoje słowa gromkimi owacjami. szczególnie ostatni akapit godzien jest buraka z warszafki, którym jak widać pełna gębą jesteś. na razie możemy się tylko domyślać ktoś ty, ale prędzej, czy później dowiemy się.
audytorium czekało, oklasków jednak nie było, bo główny aktor zaniemógł ... pewnie starał się wykupić wszystkie egzemplarze dzisiejszego Życia Warszawy i siły nie starczyło by powtórzyć wezwanie o psie i kiełbasie