PILNIE POSZUKUJĘ PRACOWNIKÓW SOCJALNYCH - Ośrodki Wsparcia

Strona 2 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 22 lis 2007, 9:37

ok 1300 bez dodatku - pracuje w specjalistycznym ośrodku wsparcia
~ja

Napisano: 02 lut 2008, 16:33

2.000 brutto bez dodatku - specjalistyczny ośrodek wsparcia
~olek

Napisano: 19 kwie 2008, 18:36

Kochani mam pytanko czy w Osrodkach Wsparcia gdzie pracujecie jest wyplacany ekwiwalent za urlop przed skorzystaniem z urlipu czy po jego wykorzystaniu,chodzi mi o tzw wakacje pod grusza, jezeli przed to prosze jezeli znacie napiszcie mi nr ustawy na podstawie ktorej tak jest nasz ksiegowy jest tak uparty i zalosny ze nie daje sie przekonac iz mozna go wyplacac przed skorzystaniem.
~m.k.

Napisano: 28 kwie 2008, 9:06

to moim zdaniem zalezy od regulaminu ZFŚS u nas jest zapis 14 dni nieprzerwalnego urlopu (10 dni z 20/26 dni) a wypłata po urlopie wdług kwalifikatora z regulaminu socjalnego.
~nn

Napisano: 02 sie 2008, 2:15

Jesteś w błędzie. Regulamin ZFŚS mówi o wysokości ekwiwalentu \"wczasów pod gruszą\" (zależnie od dochodu na poszczególnych członkow rodziny). Zależy od ustaleń pracodawcy i przedstawiciela załogi, na co i w jakiej ilości będą przeznaczone środki (\"wpg\", dopłata do kolonii, wyjście do kina etc). WCZASY POD GRUSZĄ POWINNE BYĆ WYPLACANE BEZWZGLĘDNIE PRZED URLOPEM!
~anka

Napisano: 02 sie 2008, 17:47

na czym ma polegac ta praca????
~danka

Napisano: 08 paź 2008, 13:01

a gdzie tak pisze że przed urlopem
~olka

Napisano: 24 lut 2009, 1:05

w przepisach prawa pracy takie załozenie ma wyplata wczasow pod grusza jest to pomoc pieniezna przed urlopem i taka jest idea,a nie dofinansowanie po...
~Rose

Napisano: 05 lip 2009, 17:18

specjalistyczny osrodek wsparcia - starszy pracownik socjalny - 1900 netto z dodatkiem 250 zl i dodatkiem na dojazdy - do klientow rzecz jasna - poprostu na bilet m-czny, ale my podlegamy pod mOPS, nie jestemy samodzielna jednostka
~....

Napisano: 10 sie 2009, 2:11

Do ....
W jakim wojewodztwie pracujesz?
~specjalista pracy socjalnej

Strona 2 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x