ploteczki MOPS wrocek - HYdE PaRK

Strona 32 z 50    [ Posty: 497 ]

Napisano: 22 wrz 2011, 17:03

Każdy prac. Soc. musi posiadać teczkę pracownika socjalnego! A w niej ustawy rozporządzenia itp i uwaga Zeszyt Ewidencji Kartotek!! Panie dyrektorze czyżby pan był zwolennikiem poprzedniego systemu? proponuje panu żeby pani Teresa :):) prowadziła zeszyt ewidencji zeszytów ewidencji kartotek. Co za robota:(:(:(
~Lolitka

Napisano: 22 wrz 2011, 17:27

mam pytanie czy to prawda, że pracownicy socjalni mają stać pod kasą gdy podopieczni odbierają pieniądze i mają pilnowąc porządku?? ponoć już jakiś ZTPS musi stać?? czy to wszyscy tak będą musieli?? jak tak to jako kto i od kiedy dokładnie??
~tom

Napisano: 22 wrz 2011, 17:44

...iść z nimi na zakupy ,żeby kupili tania wódę a nie Filadelfię..:):)
~in koguto:) do betty

Napisano: 22 wrz 2011, 18:15

że co?? gdzie? pod kasą?? ale jak? przy odbiorze pieniędzy? czy z boku? k..nie rozumiem o czym piszecie? jak? kto stoi? to chyba nie jest prawda?
głupszej plotki nie słyszałem
~skręt

Napisano: 22 wrz 2011, 18:50

niestety to nie jest plotka:(
~margot

Napisano: 22 wrz 2011, 19:30

Wielkie mi halo! Trza chodzić chodzę! Pani kierownik mnie lubi ja ją i się kręci!!!!!
~Zolza

Napisano: 23 wrz 2011, 0:43

ale jako kto chodzisz bo ja tego nie rozumiem jako ochroniarz czy pani sprzatająca??
~tom

Napisano: 23 wrz 2011, 12:25

pewnie jako Zołza:):)
~Wredna

Napisano: 23 wrz 2011, 18:18

zolza- jak cię lubi pani kier. a ty lubisz lubi panią kier. to przekwalifikuj swój zawód na ochroniarza, siedź przy kasie i pilnuj porządku a nie piszesz od rzeczy.
~tom

Napisano: 24 wrz 2011, 10:02

Pewnie zolza jesteś ze świty krolewny Ztps 5, która skończyła zaocznie trzyletnie studia w zielonej górze:) który to kierunek otworzył
jej możliwość awansu na stanowisku kierownicze, gdzie realizuje swoje zadania zastraszajac pracownikow gnebią ich!! Ale niestety takie są nasze kierowniczki Ztps 1,5,6,7,8, dziwnie podobne zyciorysy:(
~Miron

Strona 32 z 50    [ Posty: 497 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x