po prośbie do admina - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 13 sty 2017, 21:03

adminie kochany przenieś nijakiego trolla o nicku "Gość" do osobnego korytka podobnie jak dzibara - niech się tapla w swoim gówien.ku
to ja

Napisano: 13 sty 2017, 22:40

A to dobre, czy ja kogoś obrażam? Piszę lub publikuję nieprawdę? Zdaje się, że odezwał się kodziarski wojownik o wolność słowa i demokracji. Jeśli nie chcesz czytać moich postów to nie zaglądaj do HP. To jest miejsce wolnej dyskusji. Rozumiem, ze wobec faktów jesteś bezradny bi nie masz żadnych kontrargumentów. Jedynym sposobem na ukrycie bolesnej prawdy jest w ramach waszego pojmowania wolności słowa zamknięcie mi ust. :lol:
Gość

Napisano: 13 sty 2017, 22:51

No to admin musiałby chyba postąpić tak wobec co najmniej kilku osób, bo nick "gość" system przypisuje każdemu kto nie wpisuje nazwy użytkownika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gość

Napisano: 16 sty 2017, 8:49

Niestety nie można takiego czegoś wykonać z osobą niezarejestrowaną. Jedynymi krokami mogą być blokowania adresów IP. A na to trzeba zasłużyć co nie jest wykluczone ;)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 16 sty 2017, 9:16

https://sarkamino.blox.pl/2010/12/Zlej-b ... dnicy.html

CO ZA OBŁUDA, NAJLEPIEJ JAK hp ZOSTAWISZ ASMIN dLA SIEBIE INNYCH ADMINOW ( nie zapominając o aniołku )
jak to szybko na jaw wyszło na jaw, że:

"Złej baletnicy przeszkadza i rąbek przy spódnicy, a dobrej ... nie przeszkodzi nic

Nie jestem przekonany czy chęć wyczerpania tematu dotyczącego przysłowiowej złej baletnicy była główną przesłanką dla powstania filmu Czarny łąbędź - chyba nie ? Niemniej jednak film przedstawia konfrontację dwóch osobowości (dobrej i tej troszeczkę gorszej) głównej bohaterki - baletnicy Niny (Natalie Portman), więc może jednak coś w tym jest.

Treść filmu nie jest zbyt złożona: młoda, sympatyczna baletnica Nina otrzymuje główną rolę w "Jeziorze Łabędzim", ponieważ balet będzie wystawiony w nieco zmienionej formie, nasza bohaterka będzie musiał zagrać podwójną rolę - białego i czarnego łąbędzia. Dziewczyna cieszy się niezmiernie, dzieli się swą radością z matką (niespełnioną baleriną) i koleżankami z zespołu. W momencie, gdy reżyser spektaklu (Vincent Cassel) zwraca uwagę na pewne braki w osobowości Niny, które zmniejszają wiarygodność czarnego łąbędzia - sytuacja staje się nieco bardziej napięta. Pojawia się punktowe swędzenie pleców, zdarte paznokcie, kłótnie z nawiedzoną matką czy wreszcie zajadła rywalizacja z koleżanką Lily (Mila Kunis)."
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 16 sty 2017, 12:24

Pani dzibar
Ja bardzo jestem zadowolona,że cytat zawarty w jednych z postów tak pięknie Pani rozwinęła o film " Czarny łabędź", znakomity film. Interesuje się Pani baletem trochę, tematem? możemy w wolnym czasie porozmawiać? "Kojarzy" Pani Maję Plisiecką jako postać rosyjskiego baletu?
Nawiazując do wątku " Po prośbie"...absolutnie nie uważam, aby trzeba było interweniować w sprawie Gościa, ( fakt jest ich kilku) ale jeśli chodzi o "Gościa od Miłosza..", to szkoda tym bardziej, dość ciekawie potrafi rozmawiać.
[Anioł*]

Napisano: 16 sty 2017, 13:07

Ludzie opamiętajcie się.
Nie zaczynajcie rozmowy z Dzibar w tym portalu.
Ona ma własny i tam proszę z nią rozmawiać.
Dalsze wpisy tej Pani jak i wpisy kontynuujące rozmowę z nią będą usuwane
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 16 sty 2017, 13:14

Ma Pan rację. Zapomniałam o ... cholera. Wycofuję się z tego.
[Anioł*]

Napisano: 16 sty 2017, 14:07

to ja pisze:adminie kochany przenieś nijakiego trolla o nicku "Gość" do osobnego korytka podobnie jak dzibara - niech się tapla w swoim gówien.ku
Ja tez proszę......
Mistrzyni

Napisano: 16 sty 2017, 14:10

Gość pisze:A to dobre, czy ja kogoś obrażam? Piszę lub publikuję nieprawdę? Zdaje się, że odezwał się kodziarski wojownik o wolność słowa i demokracji. Jeśli nie chcesz czytać moich postów to nie zaglądaj do HP. To jest miejsce wolnej dyskusji. Rozumiem, ze wobec faktów jesteś bezradny bi nie masz żadnych kontrargumentów. Jedynym sposobem na ukrycie bolesnej prawdy jest w ramach waszego pojmowania wolności słowa zamknięcie mi ust. :lol:
Po prostu grzecznie prosimy ...wyp...nieś się z tego forum.. są śliczne, prawe, dobrego sortu, bez rowerów, z mięsem na zębach i bez futer... portale gdzie się nie będziesz marnować....
Mistrzyni

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x