po prośbie do admina - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 16 sty 2017, 17:28

Mistrzyni pisze:
Gość pisze:A to dobre, czy ja kogoś obrażam? Piszę lub publikuję nieprawdę? Zdaje się, że odezwał się kodziarski wojownik o wolność słowa i demokracji. Jeśli nie chcesz czytać moich postów to nie zaglądaj do HP. To jest miejsce wolnej dyskusji. Rozumiem, ze wobec faktów jesteś bezradny bi nie masz żadnych kontrargumentów. Jedynym sposobem na ukrycie bolesnej prawdy jest w ramach waszego pojmowania wolności słowa zamknięcie mi ust. :lol:
Po prostu grzecznie prosimy ...wyp...nieś się z tego forum.. są śliczne, prawe, dobrego sortu, bez rowerów, z mięsem na zębach i bez futer... portale gdzie się nie będziesz marnować....
A co ja tu czytam. Panie administratorze, czy wpis Mistrzyni nie jest przypadkiem mową nienawiści? Szerzeniem nietolerancji i nienawiści z powodów politycznych? Proszę o reakcję.
franuś

Napisano: 16 sty 2017, 17:54

franuś pisze:
Mistrzyni pisze:
Gość pisze:A to dobre, czy ja kogoś obrażam? Piszę lub publikuję nieprawdę? Zdaje się, że odezwał się kodziarski wojownik o wolność słowa i demokracji. Jeśli nie chcesz czytać moich postów to nie zaglądaj do HP. To jest miejsce wolnej dyskusji. Rozumiem, ze wobec faktów jesteś bezradny bi nie masz żadnych kontrargumentów. Jedynym sposobem na ukrycie bolesnej prawdy jest w ramach waszego pojmowania wolności słowa zamknięcie mi ust. :lol:
Po prostu grzecznie prosimy ...wyp...nieś się z tego forum.. są śliczne, prawe, dobrego sortu, bez rowerów, z mięsem na zębach i bez futer... portale gdzie się nie będziesz marnować....
A co ja tu czytam. Panie administratorze, czy wpis Mistrzyni nie jest przypadkiem mową nienawiści? Szerzeniem nietolerancji i nienawiści z powodów politycznych? Proszę o reakcję.
Przypadkiem nie jest....
Mistrzyni

Napisano: 16 sty 2017, 17:58

No i d razu wiadomo z kim mamy do czynienia. Gronkiewicz Waltz sama siebie audytuje, Kijowski sami siebie audytuje a Mistrzyni sama siebie ocenia.

Ja uważam, że to mowa nienawiści i administrator powinien podjąć właściwe kroki. Bo oczywiście, że nie ma tu żadnego przypadku. To jest pełna premedytacja!
franuś

Napisano: 16 sty 2017, 22:15

Skąd u was tyle jadu, nietolerancji, miłości do totalitaryzmu i zapędów cenzorskich?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 17 sty 2017, 8:34

Elmer pisze:Skąd u was tyle jadu, nietolerancji, miłości do totalitaryzmu i zapędów cenzorskich?
Zostawiamy im HP żeby nie było w tym dziale żadnej moderacji a tu pokazują swoje prawdziwe oblicza wobec tego...
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 17 sty 2017, 9:12

Nasuwa się pytanie wobec tego czy dział HP ma sens w takiej postaci? Taka jest idea? Wiecie Panowie administratorzy, ludzie dają się ponosić emocjom, dyskusyjna pozostaje wówczas kwestia kultury słowa itd, ale chyba nic się nie stanie, jeśli przypomni się " wybranym" uczestnikom forum, od czasu do czasu o zasadach. To wasza powinność. Nadana. No i nie dajmy się zwariować. Póki co Mistrzyni, zdaje się, nie przebiera w słowach. Dorośnie ;)
[Anioł*]

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem