pomocy pomocy - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 06 wrz 2010, 17:24

Ukończyłam Policealne Studium Pracowników Slużb Społecznych w 2006 roku jestem zatrudniona jako pracownik socjalny w placówce - opiekuńczo wychowawczej w Wawszawie. Po ostatniej kontroli okazało sie ż e Rozporządzenie mówi, że nie moge być zatrudniona na tym stanowisku ponieważ nie mam ukończonej specjalizacji I stopnia albo studiów wyższych.
Pilnie poszukuję takiej specjalizacji I stopnia obojetnie w jakim mieście, abym tylko zanalazła. Wychowuje samotnie troje dzieci. Prosze wszystkich o jakies informacje.
~ewa

Napisano: 06 wrz 2010, 19:56

Centrum Zarządzania Zasobami Ludzkimi w Warszawie we współpracy z Instytutem Rozwoju Służb Społecznych specjalizacja finansowana w ramach EFS. tel 222370000, lub Kolegium w Czeladzi płatna 2000 + 250 egzamin.
~jmm

Napisano: 06 wrz 2010, 20:04

Przepraszam Centrum Rozwoju Zasobów Ludzkich, ale tel. ten sam.
~jmm

Napisano: 07 wrz 2010, 17:31

Dziękuję za chęci ale niestety w tych dwóch miejscach nie organizują Istopnia tylko II stopień specjalizacji.
~ewa

Napisano: 07 wrz 2010, 23:56

Dziwnie, mi w Warszawie powiedzieli by się z nimi kontaktować w przyszły poniedziałek. Ewentualnie na stronach MPiPS masz wykaz podmiotów mogących organizowac takie szkolenie, więc nie pozostaje nic innego jak dzwonić.
~jmm

Napisano: 08 wrz 2010, 12:20

Nabór prowadzi Kolegium w Chorzowie, sprawdziłem-))).telefon 32 2411731
~jmm

Napisano: 08 wrz 2010, 16:01

Ewa a Twój dyrektor coś mówi o Twoim stanowisku w przyszłości jak wejdzie ustawa o wspieraniu pieczy zastępczej???
~daria

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x