Pracuje na KP a pismo odnosi się tylko i wyłącznie do osób zatrudnionych na karte. Czyli tylko myślicie o sobie, nie ma słowa o pracujacych na KP. Ja na pewno tego nie wyśle
Właśnie,skąd masz??Bo ja mam inne.A to,że będzie w Sejmie nie oznacza,że nie bedzie tam poprawek róznych albo ze tego nie zawrócą.Zresztą sami wiecie kto to będzie czytał i nad tym głosował.3/4 nie wie o co chodzi.
Wyczytałem wczoraj w necie, że rząd najpierw w swojej \"kampanii jesiennej\" prześle do sejmu pakiet ustaw społecznościowych, m. inn. tę o pieczy. Na portalu \"Gazety\" było.
Co do Karty Nauczyciela w placówkach to już jest to dawno przesądzone i te pisma nic nie dadzą.Nie widzicie??I tak nikt nie bierze pod uwagę głosów osób pracujących w placówkach przy tworzeniu przepisów i tej ustawy.Tu chodzi tylko i wyłącznie o ekonomię.Nie o dobro dzieci.wszystko mozna ładnie nazwać.
Oprócz We wrześniu ustawa o wspieraniu rodziny i pieczy zastępczej będzie już w sejmie - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również: