Poradnik asystenta cz. II - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 17 z 81    [ Posty: 801 ]

Napisano: 30 gru 2013, 13:32

Witam, asystenci na podstawie jakiego artykułu naszej ustawy można zakończyć pracę z rodziną?
~basia

Napisano: 30 gru 2013, 20:03

basia to mnie zastrzeliłaś:)

ja zakańczam prace bez powolywania sie na konkretny artykuł, pisze co jest powodem zakończenia współpracy i już...

w ustawie jesli chodzi o asystenta sa informacje od art 12 do 17 włącznie, nie doczytałam niczego o zakończeniu planu pracy
~muffinek84

Napisano: 30 gru 2013, 20:06

basia
może art.15 pkt1

co prawda jest tam o ustaleniu i realizacji planu...

nic innego nie przychodzi mi do głowy:(

za dużo niedomówienie odnośnie dokumentacji jest:( zaczyna mnie to irytować....

~muffinek84

Napisano: 30 gru 2013, 20:08

i przepraszam nie \"zakańczam\" tylko kończę ;)
~muffinek84

Napisano: 31 gru 2013, 11:13

Ja też do tej pory kończyłam bez art., opis sytuacji, rokowania, zrealizowane cele itd. Teraz mam przypadek rezygnacji rodziny, więc wzięłam art. 8 ust. 3, bo bez zgody rodziny nie ma dalszej współpracy w tym przypadku. Dziękuję za zainteresowanie :)

~basia

Napisano: 31 gru 2013, 11:37

a... :)

ja przy rezygnacji mam swój wzór oświadczenia o rezygnacji i to rodzina mi wypełnia i dołączam do dokumentów.
~muffinek84

Napisano: 03 sty 2014, 10:50

witam może ktoś by się podzielił swoimi dokumentami na jakich pracuje , prosze na maila [email protected], z góry dzieki za jakiekolwiek materiały i wzory dokumentów
~asystentka

Napisano: 03 sty 2014, 15:34

czy ktos dostal dofinansowanie na dalsza prace ?
~gabi

Napisano: 03 sty 2014, 17:05

Witam. Czy miał z was ktoś kontrolę z pracy asystenta rodziny?
~asystent rodziny

Napisano: 06 sty 2014, 19:34

Witam, wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
mam pytanie, proszę powiedzcie z jak wygląda to u Was czy jako asystent mogę wszczynać procedurę NK? nie jestem członkiem ZI, tylko bywam gościnnie(dosłownie jako gość zaproszony) na posiedzeniach zespołu. Historia dotyczy chłopaka, który ma 22 lata, jest osobą niepełnosprawną i wychowankiem ORW.
~Hektor

Strona 17 z 81    [ Posty: 801 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x