POSTULATY DO RZĄDU
Re: POSTULATY DO RZĄDU
Fasolko urlop wypoczynkowy to czas dla mnie i rodziny. Już niedługo wracamy na pole bitwy. Odezwę się pod koniec lipca. Pozdrawiam.
Fasolko, zbieramy energię (ładujemy akumulatory) ha ha 
P.S.
Słuchajcie, żeby nam ministra Kamysza nie \"zabrali\" do resortu rolnictwa, bo po zadymie z min. Sawickim takie chodzą ploty
Szkoda by było, bo facet już \"wdrożony\" (ŻART, że wdrożony
) a nie wiadomo jakiego \"specjalistę\" \"rzuciliby na nasz odcinek\" 
(jakoś jednak mnie to nie śmieszy).
Pozdr.

P.S.
Słuchajcie, żeby nam ministra Kamysza nie \"zabrali\" do resortu rolnictwa, bo po zadymie z min. Sawickim takie chodzą ploty

Szkoda by było, bo facet już \"wdrożony\" (ŻART, że wdrożony

(jakoś jednak mnie to nie śmieszy).
Pozdr.
Oj Wojtku nie kracz bo jeszcze z Polkowskiego ministra zrobią i wtedy klapa na całej lini .
WYPLUJ TO SŁOWO kobieto !
Wow, poszłaś na całość... to nawet nie jest żart - to czarny humor
Pozdr.
Wow, poszłaś na całość... to nawet nie jest żart - to czarny humor

Pozdr.
Polkowski to może zostać najwyżej RPD, a nie ministrem ponieważ nie jest z PSL-u.
Brawo, słuszne spostrzeżenie - ale i tu nie wywołujmy wilka z lasu
Pozdr

Pozdr
Żeby nie było jak \"Koko koko euro spoko\" - ludzie potraktowali to jako żarty i pewnie tak głosowali, a tu się okazało, że ta piosenka wygrała plebiscyt (z całym szacunkiem dla tych sympatycznych Pań, to jednak ta piosenka na euro hicior nie pasowała; oczywiście wg. mnie i ludzi, z którymi miałem okazję rozmawiać).
Ten mój post to tylko taka mała dygresja, bo to nie miejsce na takie dywagacje.
Pozdr.
Ten mój post to tylko taka mała dygresja, bo to nie miejsce na takie dywagacje.
Pozdr.
Leon a co za problem dla niego polubić,PSL, aby tylko coś z tego mieć. Nie to był żart ze on na ministra , ale z ich myśleniem wszystko możliwe.
Mam pyt. czy ktoś wie czemu z pierwotnym założeniu była zmiana nawet na 7dzieci(zakładam ze chodziło o poprawę pracy z dziećmi i itp.) , a w rozporządzeniu zmienili na 14- tylko nie piszcie ze chodzi o kasę bo to nawet laik widzi , czy jest coś więcej , czy są jakieś racjonalne argumenty, bo moim zdaniem jest to odbieganie od stworzenia odpowiednich warunków życia dla tych dzieci, a przecież tak nie dawne trzeba było standardy zmieniać.
Mam pyt. czy ktoś wie czemu z pierwotnym założeniu była zmiana nawet na 7dzieci(zakładam ze chodziło o poprawę pracy z dziećmi i itp.) , a w rozporządzeniu zmienili na 14- tylko nie piszcie ze chodzi o kasę bo to nawet laik widzi , czy jest coś więcej , czy są jakieś racjonalne argumenty, bo moim zdaniem jest to odbieganie od stworzenia odpowiednich warunków życia dla tych dzieci, a przecież tak nie dawne trzeba było standardy zmieniać.
We wrześniu Polkowski, pod patronatem Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej urządza konferencję, może by się tam spotkać i przedstawić kontrargumenty.
Taaa... jedyną osoba, która Cię wysłucha będzie osoba wystawiająca potwierdzenie wpłaty 550 zł
Ostatnią rzeczą o jakiej marzę jest dokładanie własnych pieniędzy do tego biznesu.

Ostatnią rzeczą o jakiej marzę jest dokładanie własnych pieniędzy do tego biznesu.
Oprócz POSTULATY DO RZĄDU - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Postulaty do rządu
wychowanek na ucieczce
Wychowanek POW idzie do MOW
pracownik socjalny w pow a kontrola zarządcza
Bójka policjantów w domu dziecka w Lęborku
Wywiad z Polkowskim
Przyjęcie dziecka do placówki
Placówki niepubliczne
RUSZCZIE DYREKTORÓW
Chylę czoła przed wychowawcami.
dodatek dla pracowników socjalnych
co po tym jak już ktoś dojdzie do wniosku, ze placówka jest zbędna????
odpłatność za pobyt dziecka
umieszczenie dziecka w DPS
rozmowa o systemie
postanowienie sądu o umieszczeniu w placówce