Powstrzymano seanse nienawiści! - HYdE PaRK

Strona 4 z 5    [ Posty: 44 ]

Napisano: 10 paź 2015, 10:56

ach..chciałam coś jeszcze ważnego Ci dopowiedzieć do tamtego postu, no jak widać, za późno.
Anioł

Napisano: 10 paź 2015, 11:14

widziałem Cię,ale myślałem ,że to sen.A jednak nie....mmmm ,fajnie było.
Co dzisiaj porabia mój anioł,jakie plany?
Ja się zabrałem za porządkowanie mieszkania i coś tam by przekąsić na obiad,tylko jeszcze nie mam pomysłu.
Miłego dnia życzę
jestem sobą
Praktykant
Od: 05 paź 2015, 8:20
Zajmuję się:

Napisano: 10 paź 2015, 11:15

a co chciałaś jeszcze powiedzieć?
jestem sobą
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 10 paź 2015, 11:37

Twój Anioł rano wypił kawę przy swojej piosence, po czym bardzo wcześnie musiał wyjechać...Ale słońce pięknie wstawało, kurcze żebyś to widział, jechałam i nie mogłam się napatrzeć, setki odcieni czerwieni, pomarańczu....i ten mróz..brrrr.. ale bosko i tak.Czy ja tego wcześniej nie dostrzegałam głupia.?
A teraz co robię ? ogarnęłam dom i robię obiad ( coś z kurczaka wymyślę ).A dalsze plany to czytanie i nie ma, że boli.Szkoda, że się nie znamy, pojechałabym po bandzie i zaprosiłabym Cię na ślubowanie inauguracyjne.;) A co ? raz się żyje.;)
ps. nie powiem, robiłam przymiarki ale się wstydzę. W sumie niby nic, ale..
pozdrawiam
Miłego dnia życzę.
Anioł

Napisano: 10 paź 2015, 12:38

Gdzie w takie zimno rano jezdzisz? trzeba trochę odpocząć.
A co do inauguracji to nie boję się wyzwań.Raz się zyje.Miło mi,że pomyślałaś właśnie o mnie choć mnie wcale nie znasz.Może jestem paskudnym wrednym mężczyzną ;)Trochę Cię muszę postraszyć.haha
jestem sobą
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 10 paź 2015, 17:33

rozmarzyła się emilka. Juniora zastąpiła jestem sobą. ta sama przewidywalna narracja. nudy.
..................

Napisano: 10 paź 2015, 20:35

Dobrej nocy i wszystkiego co najlepsze dla wszystkich "Powstrzymujących (jak w tytule) seanse nienawiści" i nie tylko dla tych. Dla anonimowych na forum, dla zalogowanych, dla tych "Dobrych" i tych "Złych", doskonałych i mniej doskonałych. Dla: jestem sobą , dla Aniołów ?, Bartków, Wer,Gości Niedzielnych, Emilek i całej "gamy" pozostałych...niewymienionych a kapitalnych ludzi.
ps. Nudna narracja ..nie ?;) ale prawdziwa.
Anioł

Napisano: 10 paź 2015, 20:58

a dla mnie ... też coś, pamiętam jak dawno temu " agnieszka i ktoś jeszcze grali na forum, muza im towarzyszką była" ale czy to Anioł był??????
...

Napisano: 11 paź 2015, 11:24

a był, był.. odezwały się nożyce
........

Napisano: 11 paź 2015, 13:45

to nie ja tam grałem, ale wiem że muza tych dwoje nie opuszczała, któż to wie kim byli, może to i "Anioł" i jeszcze ktoś, ale nie wiem kto
...

Strona 4 z 5    [ Posty: 44 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem